Valiză cu 170.000 de euro, uitată pe stradă. Nimeni nu s-a atins de ea timp de câteva ore

Foto ilustrativ. Imagine de MasterTux de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de MasterTux de la Pixabay

Un bărbat a uitat, pe stradă, o valiză în care se aflau circa 170.000 de euro. Până la sosirea polițiștilor, nimeni nu s-a atins de ea. 

O valiză cu aproximativ 170.000 de euro s-a aflat, vreme de câteva ore, pe trotuar. Proprietarul, un bărbat care se grăbea să ajungă la o întâlnire de afaceri, a uitat-o pur și simplu. Până la sosirea polițiștilor, care au returnat-o proprietarului, nu s-a atins nimeni de valiză. 

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, într-un oraș din sud-estul Rusiei, aproape de granița cu China.

Valiza a ajuns în posesia proprietarului după ce un trecător a chemat Poliția. Oamenii legii au găsit în valiză, pe lângă lucrurile personale ale proprietarului, mai multe pachete cu bani. În total, în valiză se aflau 15 milioane de ruble, respectiv circa 170.000 de euro, potrivit lenta.ru.

Bărbatul le-a explicat polițiștilor că se grăbea să plece la o întâlnire de afaceri și, în timp ce aștepta taxiul, a lăsat geanta jos. La sosirea autoturismului așteptat, el vorbea la telefon și astfel, a uitat să ia valiza. 

Când a observat că nu are valiza la el, bărbatul și-a sunat soția. Femeia s-a uitat pe fereastră și a văzut valiza, dar și polițiștii care se aflau în apropiere. 

Tot în Rusia: Un șofer și-a legat iubita de plafonul mașinii și a pornit la drum

Un influencer rus care și-a legat iubita pe plafonul mașinii pentru a filma un videoclip pentru rețelele de socializare este investigat de poliția din Moscova, scria recent Insider.

Serghei Kosenko este un influencer  rus cunoscut pe rețele de socializare, cu peste 5 milioane de urmăritori pe Instagram. El s-a făcut deja remarcat prin prezența sa extravagantă din mediul online, dar și prin filmările periculoase pe care le postează. Încercând să își impresioneze fanii, de această dată influencerul a avut ghinion.

La scurt timp după publicarea înregistrării, influencerul s-a trezit cu oamenii legii pe urmele sale. Poliția rutieră din Moscova s-a autosesizat și a transmis într-un comunicat că investighează un videoclip apărut în mediul online în care este văzută o fată legată de plafonul unei mașini în mișcare.

Următoarea zi, Kosenko a scris într-o postare pe Instagram că el și prietena au fost amendați cu 750 de ruble, adică aproximativ 10 dolari. Ei și-au cerut scuze pentru că au făcut acest videoclip. (Vezi știrea AICI.)

CITEȘTE ȘI: Ucraina atrage atenția: Gazoductul Nord Stream 2, noua armă a Rusiei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel