Vâlcov, tablouri ascunse în cimitir: "Am ajuns subiect de banc. Este sinistru, dar îl spun"

După trei ani în care a refuzat orice interviu, Darius Vâlcov a venit în platoul emisiunii "Sinteza Zilei", de la Antena 3, unde, printre altele, a vorbit și despre celebrul caz în care a fost acuzat că ar fi ascuns mai multe picturi în cimitir.

"Este aşa o minciună, pe care o vom regăsi într-o carte sau un film (...) După ce voi fi achitat, cineva va fi interesat să descopere şi adevărul. Nu există în rechizitoriu sau în vreo declaraţie a martorilor sau în realitate ca un tablou, sumă de bani să fie ascunsă în cimitir, în pereţi. Nu există aşa ceva.

Din ce înţeleg, a apărut într-o singură adresă de mail, "cucuveaua mov", care a fost împrăştiat în toată presa şi totul a fost can-can. Am ajuns şi subiect de banc. Este sinistru, dar trebuie să-l spun, că aşa s-a distrus viaţa unor oameni", a spus Darius Vâlcov, actual consilier în aparatul de lucru al prim-ministrului.

Bancul cu Darius Vâlcov

"Doi morți, într-un cimitir, dimineaţa, la ora şase. Se aude un zgomot. Unul din ei: Stai, mă, liniştit, e Vâlcov, îşi ascunde tablourile în cimitir. Celălalt: Ba, ce m-ai speriat, credeam că e Dragnea să ne ia la vot.

Aici s-a ajuns. Acest banc l-am aflat în biroul procurorului Mi l-a spus un martor. Am râs. Râd și acum că ştiu că nu este adevărat ce s-a spus despre mine. Ştiu că, la final, voi fi achitat", a mai spus Vâlcov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel