Vâlcov, fișă medicală. Teodorovici: Legea trebuie aplicată

Denisa Zamfir / 04 sep 2018 / 13:00 Salveaza PDF Comentarii
Eugen Teodorovici
Descriere foto: Eugen Teodorovici

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a afirmat, referindu-se la Darius Vâlcov, care a postat pe Facebook fişa medicală a unui protestatar din Piaţa Victoriei, că legea trebuie aplicată indiferent cine o încalcă.

"Noi tot timpul comentăm în afara zonei respective. Şi de la comentariu la comentariu se amplifică un subiect în mod nejustificat. A făcut o astfel de postare. Legea prevede că nu ai voie să faci un astfel de lucru. Prevederea legală trebuie să fie aplicată indiferent cine este acea persoană, că sunt eu, că e Darius Vâlcov, legea este pentru toţi egală. Nu cunosc cadrul legal respectiv. Eu am vorbit şi ieri cu Darius Vâlcov despre situaţia acesta, dar ca principiu general şi nu vreau să comentez mai mult, domnule, ai făcut o anumită acţiune, ai o prevedere legală care spune clar ce se întâmplă, aplică legea!", a spus marţi Teodorovici la Senat.

Darius Vâlcov, consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, a postat pe Facebook fişa medicală a unui protestatar din Piaţa Victoriei, fişă eliberată în data de 19.06.2006, din care ar rezulta că acesta ar avea probleme psihice.

Vezi și: Vâlcov, fișă medicală-scandal. Ingrid Mocanu: Mie mi-a publicat DNA datele personale


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24