Vâlcov, fișă medicală-scandal. Ingrid Mocanu: Mie mi-a publicat DNA datele personale

Darius Vâlcov este atacat din toate părțile după ce a publicat fișa medicală a unui protestatar. Ingrid Mocanu a semnalat o situație cel puțin la fel de gravă în care nimeni nu s-a sesizat.

Darius Vâlcov a fost sancționat ieri de oameni politici cu greutate pentru că a publicat pe Facebook fișa medicală a protestatarului Sandi Matei. Atât opoziția cât și reprezentanți ai coaliției de guvernare i-au cerut demisia consilierului premierului Viorica Dăncilă, atât timp cât s-a încălcat o lege europeană cu privire la protecția datelor personale. 

Pe de altă parte, Liviu Dragnea susține că publicarea acelor date personale nu reprezintă un motiv de demitere. "Cred că a fost o acțiune nefericită, dar hai să îi tratăm pe toți aceeași măsură. Nu am văzut inflamări în toţi anii ăştia în care erau date publicităţii rechizitorii care arătau informaţii din dosare. Nu s-a cerut demisia nimănui atunci", a declarat Liviu Dragnea.

"Făcea culoare prin presă"

În aceeași zi în care s-a cerut demisia sau demiterea lui Darius Vâlcov pentru postarea făcută, avocatul Ingrid Mocanu a făcut un anunț de o gravitate cel puțin la fel de mare care nu ar fi fost sancționat în niciun fel de autorități. "Mie mi-a publicat DNA toate datele personale puse in Rechizitoriu, cand facea culoare prin presa. Puscarie, ceva?" a scris Ingrid Mocanu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel