Vâlcov, adevărul despre tablourile ascunse şi mita luată în cimitir

Darius Valcov
Darius Valcov

Darius Vâlcov a explicat de unde au plecat informaţiile referitoare la dosarul de la DNA cu tablourile ascunse prin pereţi şi mita luată în cimitir. 

Darius Vâlcov a explicat, într-un interviu acordat lui Victor Ciutacu la România TV, de unde au plecat informaţiile potrivit cărora ar fi avut tablouri ascunse prin pereţi, galerie de artă şi cum că ar fi luat mită noaptea, prin cimitire. 

"Văd că acum a venit ordinul pe unitate ca, până la 1 septembrie, Dragnea să fie închis şi, dacă se poate, şi Vâlcov la pachet, ca să nu fie niciun fel de problemă. Înţeleg că trebuie să dea judecătorii motivarea dar, din acea condamnare de opt ani s-au grăbit puţin cu motivarea pentru că a venit CCR în iunie şi le-a spus că şase ani nu pot fi luaţi în calcul pentru că sunt pe o decizie neconstituţională. Au venit şi le-au explicat [...] Nu am avut niciun moment tablouri, galerie de artă.

Nu am avut nicio galerie de artă, nu am fost niciodată în cimitir, nu apare în rechizitoriu aşa ceva. A apărut totul de pe adresa de mail cucuveaua mov. Dacă cineva găseşte vreun cuvânt de tablouri în pereţi, de şpagă în cimitir... puteţi lua rechizitoriul să-l citiţi" a dezvăluit Darius Vâlcov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel