Vâlcea: Polițist ATACAT cu târnăcopul

 Un bărbat de 43 de ani, din localitatea vâlceană Şuşani, a fost reţinut, fiind acuzat de ultraj şi lovire sau alte violenţe, după ce marţi seara a agresat un vecin, apoi a lovit cu un târnăcop într-o maşină de poliţie şi a lovit un poliţist în antebraţ, potrivit purtătorului de cuvânt al inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Sandra Dăscălete. 

Aceasta a precizat că bărbatul acuzat de ultraj va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

Incidentul s-a produs în seara zilei de 30 ianuarie, în localitatea Şuşani, unde un bărbat a solicitat intervenţia poliţiştilor după ce a fost agresat de către un vecin. Pentru imobilizarea bărbatului care a lovit poliţistul au fost trase focuri de armă de avertisment, în plan vertical. 

Potolit cu focuri de armă 

"O patrulă formată din doi poliţişti ai Secţiei 3 Suteşti s-a deplasat la faţa locului, constatând că persoana vătămată (apelantul) a fost agresat fizic de un vecin, fiind solicitată şi o ambulanţă. Starea bărbatului nu este gravă. Poliţiştii s-au deplasat la domiciliul făptuitorului, pentru a discuta cu acesta. În momentul în care bărbatul a observat echipajul de poliţie, a luat un târnăcop din gospodărie şi a lovit maşina de poliţie şi pe unul dintre poliţişti, în zona antebraţului. Poliţistul a executat focuri de armă de avertisment în plan vertical. Cu sprijinul colegilor de la SAS, bărbatul a fost imobilizat", a precizat Sandra Dăscălete. 

În această cauză se fac cercetări pentru ultraj şi lovire sau alte violenţe, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel