Vâlcea: Primăria Râmnicului a alocat 434.500 de lei pentru premierea campioanei naţionale la handbal feminin

Primăria Râmnicului va premia cu sume cuprinse între 3.000 şi 19.000 de lei jucătoarele, antrenorii şi staff-ul tehnic al echipei de handbal SCM pentru obţinerea titlului de campioană naţională în acest sezon competiţional, au hotărât joi, în unanimitate, consilierii municipali. 

Conform hotărârii adoptate, suma totală alocată clubului pentru premiere este de 434.500 de lei, de aceste prime urmând să beneficieze 38 de persoane. 'Se merge după regulamentul Federaţiei Române de Handbal care spune foarte clar cât primeşte antrenorul, cât primesc jucătoarele care joacă toate meciurile şi cât trebuie să primească ceilalţi care au contribuit la această performanţă.

E un regulament pe care noi l-am respectat şi care a fost aprobat de club prin regulamentul intern', a precizat primarul Râmnicului, Mircia Gutău. Gruparea din Râmnicu Vâlcea a câştigat în acest an titlul de campioană a României la handbal feminin după un parcurs memorabil în care a întregistrat 22 de victorii, ultima fiind pe 12 mai, în penultima etapă din Liga Florilor, împotriva celor de la CSM Slatina.

Acesta este cel de-al doilea trofeu din palmaresul noii echipe vâlcene, după Supercupa României cucerită vara trecută, şi cel mai important din ultimii şase ani, de când a fost desfiinţată echipa Oltchim.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel