Val Vâlcu spune unde ar mai putea fi angajat Marian Ceaușescu: Ar trebui să depună și bilanțul, să plătească impozite!

Protestatarul Marian Ceaușescu a fost „protagonistul” unui nou incident, de data aceasta pe treptele Curții de Apel București.

Protestatarul Marian Ceaușescu l-a așteptat pe Marian Vanghelie în fața Curții de Apel. Marian Vanghelie intenționează să depună o plângere penală împotriva protestatarului: „Este inadmisibil ceea ce se întâmplă! Urmărește avocați, urmărește politicieni, se duce la ei acasă, se duce la toate instituțiile, și își permite să facă ceea ce vrea!”

Subiectul a fost comentat la B1 TV, în cadrul emisiunii „News pass”. Pornind de la noua ieșire a lui Marian Ceaușescu, moderatoarea Laura Chiriac i-a adresat următoarea întrebare jurnalistului Val Vâlcu: „Trebuie să remarcăm un fapt, dincolo de violența de limbaj, este o modă aceasta a protestatarilor, care au devenit aproape personaje pe scena publică? Sunt ca niște vedete, dacă le pot numi așa...”

„Dar cum faci? Închiriezi protestatarul, cum faci cu clovnul de la petrecerea copilului? Există un site de unde îl poți angaja? Înțeleg că este un job, adică primeștii donații. E ca un fel de serviciu pentru el. De aceea întreb: de unde îți angajezi protestatarul?”, a spus Val Vâlcu.

„Poate pe unii îi înjură. Poate îl chemi să-ți distreze copiii la petreceri de familie. Poate se duce la zile de naștere. Poate se duce la procese”, a adăugat jurnalistul Val Vâlcu.

„Agenda acestui protestatar pare să fi fost destul de plină în ultimul timp, cu toate aceste reuniuni la ceas de seară pentru formarea Guvernului, întâlniri între partide”, a intervenit moderatoarea emisiunii.

„Ar trebui să depună și bilanțul, să plătească impozite, dacă din asta trăiește. Bănuiesc că are un PFA sau cum face? Intră la categoria IT-iști care nu plătesc impozite?”, a mai zis Val Vâlcu.

Țintele alese de Ceaușescu

„Cum își alege țintele? Acum câteva zile, îl ataca și pe Cîțu, deci, practic, dușmanii lui Orban sunt și dușmanii lui Ceaușescu. Nu știu dacă există vreo legătură, spuneam la nivel de asociere, cu ce corelează fenomenul Ceaușescu”, a mai spus jurnalistul. 

VEZI ȘI: Ceaușescu, cădere NERVOASĂ: ”O să mă p#ș pe mormântul tău! SPURCATULE!” A VENIT și Poliția / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel