Ceaușescu, cădere NERVOASĂ: ”O să mă p#ș pe mormântul tău! SPURCATULE!” A VENIT și Poliția / video

Marian Ceaușescu și-a ieșit din minți. Omul, cel mai probabil, a avut o cădere nervoasă, altfel nu se poate explica reacția avută în prima zi a anului 2021.

Marian Ceaușescu s-a dus acasă la Ion Iliescu. Ce-a urmat este de-a dreptul incredibil. Când a trecut o mașină de gunoi, protestatarul a început să urle: ”cu asta să te ia când vei muri. O să mă p#ș pe mormântul tău! Spurcatule! Vreau să mă p#ș pe mormântul tău!” 

”De-ai arde în casă ca un șobolan, ar fi o bucurie. Dacă ne-ar auzi Dumnezeu să arzi în casă ca un șobolan... ar fi bine”, a conchis ”creștinul” Ceaușescu.

La un moment dat, a intervenit Poliția, iar filmarea a fost oprită.

Iată imaginile șocante cu Marian Ceaușescu acasă la Ion Iliescu:

Dar ce face Marian Ceaușescu nu mai miră pe nimeni. La asta se pricepe cel mai bine: agresiuni și injurii. Totuși... cine îl plătește pe Marian Ceaușescu să stea atâtea ore în frig, să urle, să țipe, să jignească? Cine îl îmbogățește pe Ceaușescu? Cine e ”tatăl” lui Ceaușescu pe care îl ascultă întocmai și la ordin? Desigur... dacă există. Din ce trăiește Marian Ceaușescu? Cum a plătit sau dacă a plătit amenzile pe care le-a primit de-a lungul vremii?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel