Urmărește emisiunea live


Val Vâlcu, intervenție în scandalul ”profu` online”. Întrebări-cheie către Alexandru Cumpănașu. ”De unde până unde?”

Alexandru Cumpănașu  Foto: Crișan Andreescu
Alexandru Cumpănașu Foto: Crișan Andreescu

Scandalul în care este implicat Alexandru Cumpănașu ia amploare. Mama fetei care susține că a fost amenințată de ”profu` online” este revoltată după ce Alexandru Cumpănașu a depus o plângere pe numele ei și al fiicei sale.

Mama fetei care susține că a fost amenințată de către Alexandru Cumpănașu s-a declarat revoltată de faptul că acesta a depus o plângere penală pe numele ei și al fiicei sale. Tot scandalul a început după mai multe videouri postate pe TikTok.

"Știm cum a cules Cumpănașu datele de pe TikTok să îmi facă mie și fiicei mele plângere penală. Vreau să rectificăm o informație care se tot propagă. Fetița mea are 16 ani și da, este o fetiță în opinia mea. Dacă Alexandru Cumpănașu pune ghilimele la termenul fetiță, copilă, când vine forma despre minori de 15, 16, 17 ani, este problema dânsului. Acest individ încearcă să imprime ideea că fiica mea l-a făcut pedofil. Nu este adevărat, clar. Văd că omul s-a atașat de acest termen, îi place expresia cred. Poate oferă dânsul o explicație părinților din România care nu cunosc discuțiile sale cu tentă sexuală de pe TikTok, de la ieșirile isterice în care critică profesorii, domnul Cumpănașu a devenit această victimă a națiunii și nu este așa.", a declarat mama fetei în direct la RomâniaTV.

Cumpănașu, intervenție

Imediat a intervenit și Alexandru Cumpănașu.

"Mi-am apărat dreptul la imagine și este firesc, mai ales că este o acuzație foarte gravă a acestei fete, cea de pedofilie. Am vrut să fac precizarea că mama fetei ar trebui să priceapă că odată cu vârsta avem niște responsabilități. Dacă are peste 16 ani, trebuie să îi învățăm să fie responsabili, nu să lanseze acuzații aiurea și să fie nepedepsiți. Intenția mea este aceea de a face dreptate, să nu am imaginea pătată.", a spus Cumpănașu.

Val Vâlcu, întrebări-cheie

Jurnalistul Val Vâlcu i-a adresat mai multe întrebări-cheie lui Alexandru Cumpănașu.

"Am o întrebare. Este insultă sau calomnie? Ce are asta cu penalul? O afirmație despre o persoană, orice persoană, inclusiv Cumpănașu, poate fi insultă sau poate fi calomnie. De unde până unde plângere penală? Asta e prima întrebare.” este întrebarea adresa de jurnalistul Val Vâlcu lui Alexandru Cumpănașu. Jurnalistul a continuat: ”A doua întrebare, Cristi Danileț, celebrul judecător care folosește aceleași tehnici de comunicare, Instagram, Facebook, de ce nu au apărut scandaluri și divergențe în cazul lui? Se duce din școli în școli și predă dreptul pentru copii. De ce apare (scandalul n.r.) în cazul lui Cumpănașu?", a întrebat Val Vâlcu, ridicând tocmai prin aceste întrebări două subiecte-cheie și anume cum de sunt acuzațiile la adresa lui Alexandru Cumpănașu și nu la adresa unei alte persoane de pe TikTok, dar și de unde și până unde se face o plângere penală pe numele unei persoane care acuză unele presupuse fapte, adică care este legătura ”apărării imaginii publice” cu plângerea penală. 

Alexandru Cumpănașu nu a putut oferi niște răspunsuri clare.

VEZI ȘI: Alexandru Cumpănașu, plângere împotriva fetei care susține că a fost amenințată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel