Alexandru Cumpănașu, plângere împotriva fetei care susține că a fost amenințată

Alexandru Cumpanașu  Foto: Crișan Andreescu
Alexandru Cumpanașu Foto: Crișan Andreescu

Alexandru Cumpănașu a anunțat că a depus o plângere pe numele fetei și mamei care îl acuză de corupere de minori.

Alexandru Cumpănașu a anunțat că a depus plângere împotriva adolescentei care a spus că a fost amenințată de către el, transmite România Tv. Reacția lui Cumpănașu vine după ce zilele trecute mama fetei a depus o plângere pe numele său pentru corupere de minori. 

"Această doamnă face turul televiziunilor spunând că i-am amenințat fata, fetița, că așa au spus pe la niște posturi tv. Dacă la 17 ani nu îți asumi faptele tale, dacă la 17 codul penal spune să îți asumi faptele tale de orice natură ar fi ele și răspunzi penal, înseamnă că la 17 ani cât are ea, răspunde pentru tot ceea ce a făcut. Reacția mea a fost una pe măsură. I-am spus într-un clip că este o nesimțită și nu permit nimănui să îmi jignească copiii și i-am spus că ar trebui să fie mai bine educată și am rugat oamenii de pe Tiktok să mă ajute să o identific pentru a-i putea face plângere penală pe numele ei, nu altceva. Am făcut apel la oameni și am făcut rost de date și am depus plângere penală pe numele mamei și fetei.", a spus Alexandru Cumpănașu.

Amintim că pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București a fost înregistrat un dosar penal, ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de poliție, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de incitarea la ură sau discriminare. Procurorii anunță că în fapt, s-a reținut că în spațiul public au apărut o serie de postări și materiale video prin care Alexandru Cumpănașu, prin mesajele transmise, a incitat publicul la ură față de o anumită categorie de persoane, în speță cadre didactice.

VEZI ȘI: Plângere penală Alexandru Cumpănașu. Mama unei tinere a mers la poliție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel