Val Vâlcu-Dumitru Coarnă, CEARTĂ în direct: Bateți CÂMPII

Jurnalistul Val Vâlcu și liderul de sindicat al polițiștilor Dumitru Coarnă au avut o dispută care a degenerat într-o adevărată ceartă, în direct la TVR 1. 

Dumitru Coarnă susține că părerile exprimate atât de Bogdan Chirieac, cât și de Val Vâlcu ar fi puse în practică imediat de Guvernul Tudose. De cealaltă parte, Vâlcu susține că nu i-a dat dreptate lui Chirieac în privința reducerii personalului bugetar, însă începe să fie de acord după o întâmplare nefericită cu poliția rutieră. 

Iată dialogul dintre cei doi, de la emisiunea România 9, moderată de Ionuț Cristache: 

Val Vâlcu: Dați-mi voie să vă spun că bateți câmpii. Unu la mână: Nu am aceeași părere cu Chirieac, doi la mână... Eu nu v-am întrerupt.

Dumitru Coarnă: Cum nu? Păi dumneavoastră m-ați jignit. Ați spus că bat câmpii. Eu v-am spus că sunt atent la dumneavoastră și la domnul Chirieac și a doua zi se întâmplă ce spuneți, la Olguța Vasilescu. Ce spuneți dumneavoastră și domnul Bogdan Chirieac a doua zi face Guvernul Tudose. Asta am observat eu și mai multă lume.

Val Vâlcu: Asta ar fi bine. Domnul Chirieac, de exemplu, a susținut și într-adevăr, aici ne-am intersectat: renunțarea la split TVA, care ar fi blocat o parte din capitalul firmelor. Dincoace, unde n-am prea fost de acord cu Bogdan Chirieac, unde... iar mă întrerupeți ? mă lăsați să termin? ca de obicei mă întrerupeți pe ultimul cuvânt. Reiau: Încep să fiu de acord cu reducerea numărului de bugetari, deși n-am prea fost. Asta după ce am avut o experiență foarte bună cu poliția. Erau cinci mașini la Gara de Nord la ciupit permise. Cinci mașini ! Acum putem să mergem, în secunda aceasta.

Dumitru Coarnă: Sincer, chiar bateți câmpii acum. Noi nu avem oameni. Nu există... 

Val Vâlcu: Haideți să vedem câți dau la Academia de Poliție la criminalistică și câți dau la Rutieră, la permise! 

Dumitru Coarnă: Înseamnă că sunteți departe de subiect... 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel