Val de acidente într-o intersecţie din Capitală. Mari Jeanne Ion, semnal de alarmă

Jurnalista Mari Jeanne Ion trage un semnal de alarmă în ceea ce priveşte valul de accidente petrecute într-o zonă din Capitală. 

Mari Jeanne Ion atrage atenţia asupra valului de accidente petrecute într-o intersecţie din Drumul Taberei. 

"Astazi, pe trecerea de pietoni de pe Bulevardul 1 Mai (intersectie cu strada Constantin Titel Petrescu) din Drumul Taberei s-a produs înca un accident. Un copil a fost lovit de o masina si, din fericire, a scapat cu viata. S-a petrecut pe trecere, da? Intersectia asta e chiar în fata blocului meu si de-a lungul anilor am vazut o gramada de accidente aici.

Dupa un astfel de episod chiar eu am chemat SMURD-ul.

O femeie a fost aruncata, pur si simplu, cîtiva metri. Din cîte stiu, nu si-a mai revenit din coma... Alta data, în miez de noapte, un motociclist a fost proiectat peste strada, în gradina blocului de vis-a-vis. E o intersectie în care se afla vreo 3 treceri de pietoni si care, dupa parerea tuturor celor care locuiesc în zona, ar trebui musai semaforizata. Nu e. Dar cîtiva metri mai sus, dincolo de aceste treceri, exista un semafor amplasat ca urmare a sistematizarii zonei pentru un magazin Kaufland. Acea sistematizare care, dupa cum va povesteam acum ceva timp, ne-a distrus parcarile în spic, în speranta ca lumea îsi va parca masinile peste noapte, contra-cost, la Kaufland.

Ma rog, nu le-a iesit smecheria, însa sistematizarea asta a lasat ditamai intersectia fara semafor. Si aici mor oameni!!! Sau sînt mutilati pe viata. Mie îmi e frica sa-mi las copilul sa traverseze singur pe trecerea asta. As vrea sa fac o petitie pentru refacerea planului de sistematizare a acestei zone. Sa mute semaforul, sa faca ceva, ca nu mai suportam sa vedem nenorociri din astea toata ziua", este mesajul postat de Mari Jeanne Ion.

Citeşte şi Accident mortal în Bucureşti

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel