Vaccinare, teorie HALUCINANTĂ. Mircea Badea: Dobitocule! Am rămas, cinci minute, uitându-mă în gol

Pe Facebook circulă multe teorii halucinante care sunt împotriva vaccinării. Despre una dintre acestea a vorbit și Mircea Badea.

Mai precis, realizatorul TV a povestit că a fost întrebat pe Facebook ce spune despre faptul că "vaccinurile au fost inventate pentru a se mai reduce din populația planetei".

"Am rămas așa, cinci minute, uitându-mă în gol. Doamne, nu poate exista o asemenea prostie! Totuși, un om atât de prost are calculator, are Internet, a știut să își facă cont de Facebook. M-am întrebat cum supraviețuiește fiind atât de prost. Am văzut că și alții îi dădeau like, semn că erau de acord cu el. Afirmația lui este perfect cretinoidă.

VEZI ȘI: #REZIST la vaccinare: 'PROTESTAȚI cu icoane și cruci'. Oamenii ies în stradă după anunțul Guvernului

Băi dobitocule de pe Facebook, măi prostule, cum a ajuns populația planetei atât de numeroasă? Era populația atât de numeroasă înainte de Penicilină? Răspuns: NU! Cum s-a ajuns la un asenemea număr de oameni pe planetă? Răspuns corect: nu se mai îmbolnăvește lumea de ciumă, de holeră și de multe alte boli. Cum? Cu medicină modernă. Nu se mai îmbolnăvește lumea, de exemplu, de poliomielită. Cum de nu se mai îmbolnăvește? Pentru că avem vaccin. Deci răspunsul la întrebarea dacă eu cred că s-au inventat vaccinurile ca să se reducă din populație, răspunsul meu este: 'Băi, boule, cum crezi că s-a ajuns la un număr atât de mari de oameni?'. Facebook propagă exagerat de multă prostie", a spus Mircea Badea la Antena 3.

"Mai văd că unii spun: 'vindeci cancerul cu păpădie. Vindeci nu știu ce boală cu Ciuboțica-cucului. Dacă mănânci miere pe stomacul gol nu știu ce nu mai pățești'. Aud mereu: 'plantismul rezolvă orice'. Da? Înainte de Penicilină se murea pe capete. Pe vremea aia nu era Ciuboțica-cucului? În Evul Mediu nu erau plante? Ba erau! Și lumea mânca și plante. Nu mâncau E-uri, ci plante, era eco. Care era speranța de viață în Evul Mediu? Un om la 40 de ani era deja bătrân. Acum, la 70 de ani, îți faci planuri de viitor, în mod corect. De ce? Pentru că există medicină!", a mai zis realizatorul TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel