Vacanţa s-a terminat, dar aglomeraţia pe DN 1 a rămas. Care sunt rutele alternative

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Centrul Infotrafic anunţă din nou aglomeraţie pe Valea Prahovei, în zona staţiunilor. 

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră (12:45), se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN 1 Ploiești – Brașov, între stațiunile Predeal și Bușteni, pe sensul de coborâre, iar pe sensul de urcare către stațiunile montane, se circulă în condiții de aglomerație între Breaza și Comarnic, dar și în stațiunile Sinaia, Poiana Țapului și Bușteni.

În plus, aglomerație se înregistrează și pe DN 73A, între Pârâul Rece și Predeal, pe sensul de mers către DN1.

Recomandăm ca rute alternative următoarele artere rutiere:

- București - Autostrada A3 - Ploiești - Cheia - DN 1A Brașov;

- București - A1 - Pitești - Câmpulung - DN 73 Râșnov;

- București - DN 71 - Târgoviște - DN 72A - Câmpulung - DN 73 Râșnov;

- București - Târgoviște - DN 71 Sinaia.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să păstreze distanța de siguranță între autovehicule, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic", transmite Poliţia Română.

Bătaie în trafic, pe DN1

Traficul aglomerat i-a scos din minți pe șoferi, iar luni dimineață a izbucnit o nouă bătaie între mai multe persoane, transmite Pro Tv. Tot scandalul ar fi pornit după ce un șofer ar fi depășit coloana de mașini formată la intrarea în Comarnic. Scena fost filmată de un martor. În imaginile surprinse de acesta se vede cum mai mulți bărbați își împart pumni în plină stradă.

Șoferul a ieșit de pe carosabil și a depășit coloana prin dreapta. Când a revenit pe șosea, a intrat în fața unei mașini, spre nemulțumirea celor din autoturism.

Atunci a pornit scandalul, iar conducătorul auto și pasagerii mașinii în fața căreia s-a băgat șoferul grăbit, s-au luat la bătaie. Totul s-a petrecut chiar în mijlocul drumului. Bătaia a durat câteva minute. După ce s-au răcorit, oamenii s-au urcat la loc în mașini și și-au continuat drumul în coloană. Polițiștii din Prahova susțin că nu au primit nicio reclamație despre acest incident.

VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel