Vacanță în Turcia cu final tragic. Autocar plin cu turiști, răsturnat în Antalya. 3 morți și 16 răniți, printre care și copii

Accident cumplit în Turcia. Autocar plin cu turiști, răsturnat în Antalya
Accident cumplit în Turcia. Autocar plin cu turiști, răsturnat în Antalya

Un accident cumplit a avut loc în Turcia. Un autocar plin cu turiști s-a răsturnat în Antalya.

Un accident grav a avut loc luni în Turcia. Un autocar plin cu turiști ruși s-a răsturnat în Antalya după ce s-a ciocnit puternic de un zid de beton de pe autostradă. În urma impactului 3 persoane au murit și alte 16 au fost rănite, dintre care două se aflau în stare gravă, la Terapie Intensivă, potrivit agenției Anadolu.

Cumplitul accident a avut loc în zona Side-Manavgat, în provincia Antalya, în jurul orei 18.00. Autobuzul în care se aflau 22 de turişti ruşi, printre care și 9 copii, se deplasa dinspre oraşul Manavgat spre aeroportul din Antalya. Pasagerii au fost în vacanță mai multe zile, iar acum se îndreptau spre casă. La locul accidentului au intervenit mai multe ambulanțe și poliția rutieră.

Autocarul s-a izbit de separatoarele de drum și a intrat pe banda opusă înainte de a se prăbuși, potrivit unor surse din poliție. Mai multe ambulanțe au fost trimise în zonă împreună cu poliția, după ce localnicii au spus autorităților despre accident. Consulatul General al Federației Ruse din Turcia a confirmat, pentru RIA Novosti, accidentul în care a fost implicat un autocar turistic, scrie știridiaspora.ro.

„Două persoane rănite se află pe secția de Terapie Intensivă. Toate victimele au fost duse la spitalele locale pentru ajutor medical.", au declarat reprezentanții Consulatului General. Serviciul de presă al operatorului de turism a precizat că, printre cei 22 de turiști ruși, în autocar se aflau și 9 copii.  

Accident grav pe DN1, la Braşov

Un nou accident grav s-a produs și-n România, astăzi. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că trei autoturisme au fost implicate într-un accident pe DN 1 Brașov – Sibiu, la kilometrul 241, între localitățile Beclean și Dridif, județul Brașov. Un bărbat a murit și alte cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital. Accidentul a avut loc marți, 3 august, în jurul orei 6:00, transmite Realitatea Plus. Circulația este deviată între localitățile Voila și Făgăraș prin DJ 103E și DJ 104A.

"În urma impactului au rezultat 6 victime, 5 dintre acestea fiind transportate la spital. Pentru cea de-a 6-a persoană, respectiv unul dintre conducătorii auto, a fost declarat decesul de către cadrele medicale sosite la faţa locului", a anunţat Poliţia Judeţeană Braşov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel