Vacanță de COȘMAR în Mexic. Mama unuia dintre tinerii eliberați: Nu li s-a dat nici o explicație, mai mult îi bruscau. Era foarte bucuros

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

Majoritatea românilor care stăteau captivi pe aeroportul din Cancun, Mexic, au fost eliberați. Mama unui tânăr a povestit ce s-a întâmplat cu fiul ei după ce li s-a dat drumul.

 

Elena Horț, mama unuia dintre turiștii blocați pe aeroportul din Cancun, a povestit că fiul său era foarte bucuros că a fost eliberat și că acum se află la un hotel. Turiștii nu ar fi primit nici o explicație din partea autorităților din Mexic.

"M-a sunat astăzi dimineață. Era foarte bucuros. Mi-a spus că le-a dat drumul, că le-a pus viza și că stau la un hotel. Dacă am vorbit un minut. M-am bucurat foarte mult. Să nu mai ajungă nici un român să pățească tragedia ce au pățit-o ei. Nu au primit nici o explicație. Au cerut, dar nu li s-a dat nici o explicație, mai mult îi bruscau, nu le-au dat mâncare și apă 24 de ore. Eu sper că este bine, nu mi-a zis. Nu știu când se va întoarce în țară, cred că au bilete, mai au zece zile din vacanță. Sper că va trece și va veni în curând acasă cu bine.", a povestit Elena Horț la RealitateaPlus.

Ministerul Afacerilor Externe a precizat că românii blocați pe aeroportul din Cancun au fost eliberați. Li s-a permis accesul pe teritoriul Statelor Unite Mexicane tuturor cetățenilor români, cu excepția a cinci dintre ei, pentru care a fost dispusă măsura nepermiterii intrării, din cauza existenței unei alerte de securitate individuale.

VEZI ȘI: Românii ținuți pe aeroportul din Mexic, ELIBERAȚI. Cinci dintre ei rămân BLOCAȚI. MAE vine cu precizări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel