USR își schimbă sigla. La un an după ce a renunțat la PLUS din titulatura partidului, formațiunea politică îl scoate și din siglă / foto

Sursă foto: Facebook USR
Sursă foto: Facebook USR

Uniunea Salvați România își schimbă sigla.

La un an după ce a renunțat la PLUS din titulatura partidului, USR îl scoate și din siglă. Dacă până acum în identitatea vizuală a partidului se regăseau USR și PLUS, acesta din urmă a fost înlocuit acum cu un punct.

Astfel, în comunicare sigla va fi formată din USR urmat de un punct roșu-corai. Numele partidului va fi scris cu albastru pe fond alb sau cu alb pe fond albastru.

Decizia a fost luată de conducerea partidului cu doar un vot împotrivă, cel al Ancăi Dragu, provenită din PLUS, conform BizBrașov.

Primarul USR din Alba Iulia ar vrea să revină în PNL: Vin din zona privată, am crezut întotdeauna în doctrina liberală

Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa (USR), a făcut un anunț surprinzător, în studioul Alba24. Acesta a fost întrebat dacă s-ar întoarce în PNL în calitate de candidat la Primăria Alba Iulia.

Răspunsul său poate lămuri o serie de speculații apărute în spațiul public, în legătură cu lipsa unui candidat liberal, până în acest moment. 

”În anumite condiții, da. Eu n-am o problemă vizavi de relația cu USR-ul, dar, trebuie să recunosc: Partidul Național Liberal e partidul în care eu am intrat neobligându-mă nimeni.

Vin din zona privată, am crezut întotdeauna în doctrina liberală. Nu întâmplător am plecat la USR atunci când mi-am dat seama că nu am nici o șansă să candidez pentru municipiu. USR este tot pe eșicherul de centru dreapta.

N-aș fi fost niciodată pe eșicherul de centru stânga pentru că nu m-aș regăsi, dar sigur că relația cu noua conducere a PNL este una bună, noi de altfel am făcut și o majoritate în consiliul local” a spus Gabriel Pleșa.

În ceea ce privește condițiile despre care a vorbit Pleșa, acesta a explicat că este vorba despre ”continuarea proiectelor” pe care și le-a asumat.

Gabriel Pleșa: Nu înseamnă că trădez pe cineva

În plus, Gabriel Pleșa a spus că va mai candida doar pentru un mandat, ”în nici un caz pentru mai multe”.

”Dacă consiliul județean, dacă conducerea primăriei, dacă liberalii, pe voturile cărora am câștigat la alegerile din 2020, văd în mine un candidat bun, un administrator bun al municipiului, sigur că e loc de discuție (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel