Usain Bolt, ofertă de la Maradona

Maradona vrea să-l aducă pe Usain Bolt la formaţia pe care o antrenează.

Diego Maradona, legenda fotbalului argentinian, vrea să-l aducă pe fostul mare atlet jamaican Usain Bolt la formaţia pe care o antrenează, Dorados de Sinaloa, care joacă în divizia a doua din Mexic, scrie ziarul El Universal. Maradona îl cunoaşte bine pe Bolt şi unul din obiectivele sale este să-l aducă pe fostul mare sprinter la Dorados, echipă care ţinteşte promovarea în primul eşalon.

Bolt, multiplu campion olimpic, s-a antrenat, începând din luna august, alături de modesta echipă australiană Central Coast Mariners, în speranţa că-i va convinge pe şefii acestei grupări să-i ofere un contract profesionist. Clubul australian a pus capăt la începutul lui noiembrie perioadei de testare a fostului 'rege' al sprintului mondial, care a fost nevoit să-şi amâne din nou visul de a deveni fotbalist profesionist.

Jamaicanul a mai dat teste nereuşite în Germania, Africa de Sud şi Norvegia. Maradona şi Bolt sunt doi dintre ambasadorii producătorului de ceasuri Hublot şi în această calitate au participat la meciuri demonstrative.

Vezi și:  Maradona, statuie și frescă, lângă stadion



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel