US OPEN 2015: SIMONA HALEP, lăudată de o legendă a tenisului înainte de SEMIFINALA cu FLAVIA PENNETTA

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Fost câștigător a șapte turnee de Grand Slam, Mats Wilander, în prezent consultant al televiziunii Eurosport, a elogiat-o pe Simona Halep înaintea semifinalei pe care sportiva noastră o va juca astăzi, de la ora 18:00 cu Flavia Penneta, la US Open 2015.

Citește și: SIMONA HALEP - FLAVIA PENNETTA LIVE TEXT, în SEMIFINALE la US OPEN 2015, VINERI, după ORA 18:00

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Mats Wilander crede că românca are un joc mult mai plăcut și mai complex decât au Victoria Azarenka și Maria Sharapova, despre care susține că sunt "două jucătoare monotone".

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. "Simona Halep poate fi agresivă, variază bine jocul și se apără la fel de bine. Joacă un tenis ca și cum ar fi un meci de șah, se deplasează bine în teren și mereu e în pozițiile cele mai bune. Joacă într-o manieră inteligentă și e o plăcere pentru mine să o văd jucând. Halep are un joc mai variat decât Victoria Azarenka și Maria Sharapova, două jucătoare monotone", a declarat Mats Wilander, citat de digisport.ro.

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Cu toate acestea, suedezul crede că Flavia Pennetta o poate învinge pe Simona Halep în penultimul act al probei feminine de la US Open 2015. Mai mult, o vede pe italiancă în stare și de câștigarea turneului.

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. "Da, Flavia Pennetta poate câștiga US Open și nu glumesc. Secretul ei este psihicul puternic", a mai spus Mats Wilander.

Vezi și: US OPEN 2015: SIMONA HALEP este elogiată în presa italiană înainte de semifinala cu FLAVIA PENNETTA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel