Urmăriţi general depistaţi la frontieră

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat şi predat autorităţilor competente doi cetăţeni români care figurau în bazele de date ca fiind urmăriţi general, a declarat presei, joi, comisar şef Daniel Iancu, purtător de cuvânt al STPF Arad.

'Primul dintre aceştia a fost cetăţeanul român Cristian B., în vârstă de 37 de ani, din judeţul Brăila, care a fost depistat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac - Nagylak, unde s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, ca pasager într-un autoturism.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului este emis un mandat de arestare, acesta având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 7 luni, pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe.

Cel de al doilea a fost cetăţeanul român Florian B., în vârstă de 44 de ani, din Bucureşti, care s-a prezentat câteva ore mai târziu, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac - Csanadpalota, pentru efectuarea formalităţilor specifice. Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat de arestare de către Tribunalul Bucureşti, pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală', a precizat reprezentantul STPF Arad.

Cei doi bărbaţi în cauză au fost predaţi unei echipe de poliţişti din cadrul IPJ Arad în vederea luării măsurilor legale ce se impun. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel