Urmărit INTERNAȚIONAL, prins în centrul Bucureștiului

Polițiștii Direcției de Investigații Criminale, din Inspectoratul General al Poliției Române, au depistat, astăzi, un cetățean egiptean căutat de polițiștii din Franța, pentru complicitate la omor. 

La data de 13 aprilie a.c., în urma cercetărilor desfășurate de polițiștii Serviciului Urmăriri din cadrul Direcției de Investigații Criminale, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, a fost depistat, pe raza municipiului București, un cetățean egiptean, de 56 de ani, urmărit internațional.

Bărbatul era dat în urmărire internațională, la solicitarea autorităților franceze, pentru comiterea infracțiunii de complicitate la omor.

A dat detaliile pentru comiterea omorului 

În fapt, la data de 14 decembrie 2014, el ar fi comunicat celor trei cetățeni români, cercetați în aceeași cauză, pentru comiterea infracțiunii de omor prin împușcare, ora și adresa unde poate fi găsită persoana vătămată.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și va fi condus la Curtea de Apel București, pentru derularea procedurii de predare către autoritățile franceze, informează Inspectoratul General al Poliției Române.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel