Urările politicienilor pentru români de Sfântul Ion

ponta
ponta

Traian Băsescu, Victor Ponta, Crin Antonescu, dar și Valeriu Zgonea, se numără printre politicienii care le-au transmis mesaje de felicitare celor care își serbează, marți, 7 ianuarie, de ziua onomastică, de Sfântul Ioan Botezătorul.

Aproximativ două milioane de români îşi sărbătoresc onomastica marţi, cu ocazia Sfântului Ioan Botezătorul, potrivit statisticilor Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, informează Mediafax.

„Doresc să transmit tuturor celor care astăzi îşi sărbătoresc ziua onomastică urările mele de sănătate şi mult spor în tot ceea ce îşi propun să ducă la îndeplinire. Fie ca Sfântul Ioan Botezătorul să îi ocrotească pe toţi cei cărora le este patron spiritual! La mulţi ani!”, se arată în mesajul lui Traian Băsescu.

Premierul Victor Ponta i-a felicitat pe sărbătoriți pe Facebook: „Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Ioan Botezătorul, o zi importantă pentru peste două milioane de români! La mulți ani tuturor celor care poartă numele de Ion sau Ioana!”.

„Astăzi creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Proroc Ioan Botezătorul! Le urez tuturor celor care poartă numele Sfântului Ioan multă sănătate, bucurii alături de cei dragi și liniște sufletească. La mulți ani!”, a scris, pe aceeași rețea de socializare, președintele Senatului, Crin Antonescu.

„La Multi Ani fericiti, sub ocrotirea Sfantului Ioan Botezătorul!”, a transmis Valeriu Zgonea.

Și deputatul PDL Elena Udrea a avut un mesaj pentru sărbătoriții zilei: “La mulţi ani!” tuturor celor care astăzi, cu ocazia Sfântului Ion îşi serbează ziua numelui".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel