UPDATE: Cine este tânărul motociclist găsit mort într-o râpă din Valea Sebeșului. Familia l-a dat dispărut

Tânăr motoclist, dat dispărut, găsit mort într-o râpă din Valea Sebeșului / Foto: Salvamont Alba
Tânăr motoclist, dat dispărut, găsit mort într-o râpă din Valea Sebeșului / Foto: Salvamont Alba

Un tânăr motoclist din Sibiu a fost găsit mort într-o râpă din Valea Sebeșului. 

UPDATE:

S-a aflat cine este tânărul motociclist din Sibiu care a fost găsit mort într-o râpă din Valea Sebeșului, după ce familia l-a dat dispărut. Ziarul Unirea a publicat o fotografie a acestuia. Bărbatul are 31 de ani și este domiciliat în oraşul Cisnădie. Imaginea poate fi văzută AICI.  

Știrea inițială:

Un motociclist din Cisnădie, despre a cărui plecare voluntară a fost sesizată joi Poliţia din Sibiu, a fost găsit decedat într-o râpă din apropierea DN67C, pe Valea Sebeşului, fiind deschisă o anchetă în vederea stabilirii circumstanţelor exacte în care a survenit moartea acestuia, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, transmite Agerpres.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de joi, IPJ Sibiu a fost sesizat cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu, într-o direcţie necunoscută, a unui tânăr, de 31 de ani, domiciliat în oraşul Cisnădie. Poliţiştii sibieni au fost sesizaţi de către soţia tânărului cu privire la faptul că, în seara de miercuri, acesta a plecat voluntar de la domiciliu, pentru a se plimba cu motocicleta personală, fără a mai reveni acasă.

Tânărul a fost găsit lângă motocicleta sa



Tânărul a fost găsit decedat, în noaptea de joi spre vineri, în apropierea DN 67C, pe raza satului Căpâlna, comuna Săsciori, în judeţul Alba.

"Motocicleta a fost depistată în apropierea tânărului, iar din investigaţiile preliminare efectuate de către poliţişti nu au rezultat indicii care să sugereze faptul că tânărul ar fi fost victima unei infracţiuni comise cu violenţă. Trupul sibianului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba pentru efectuarea autopsiei. Poliţiştii din cadrul IPJ Alba au deschis o anchetă în vederea stabilirii circumstanţelor exacte în care a survenit decesul tânărului", menţionează IPJ Alba.

Trupul neînsufleţit al tânărului a fost extras din râpă de salvamontişti şi pompieri militari.

 

Bărbat pe trotinetă, ucis de un motociclist

Un nou scandal în trafic. De această dată s-a întâmplat în București, iar un bărbat a murit. Un motociclist s-a șicanat cu un alt participant la trafic, pe trotinetă. I-a dat casca jos acestuia și l-a izbit de o mașină, transmite Realitatea Plus. Din păcate, bărbatul de pe trotinetă a murit în urma leziunilor suferite.

Tragedia a avut loc pe șoseaua Vitan-Bârzești din Capitală. La fața locului a ajuns o echipă SMURD, care a încercat să-i salveze viața tânărului, însă în zadar. Potrivit martorilor, motociclistul l-a urmărit în trafic pe bărbatul de pe trotinetă. La un moment dat, l-a prins și i-a dat casca jos, l-a lovit și apoi l-a izbit de o mașină. Cazul a fost clasificat drept agresiune și a fost preluat de serviciul omoruri.  Oamenii legii continuă cercetările în acest caz. Imaginile video le puteți vedea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel