UNTOLD. Untold 2017, Cluj. Capetele de afiș

UNTOLD 2018,  abonamente
UNTOLD 2018, abonamente

Hardwell, Axwell^Ingrosso, M0, Charli XCX şi Dannic sunt capete de afiş în prima zi a festivalului Unotold, când pe cele 10 scene vor concerta peste 40 de artişti. 

UNTOLD 2017: Festivalierii au avut accesul permis în perimetrul festivalului - o zonă de 250.000 de metri pătraţi în centrul municipiului, cuprinzând arealul stadionului Cluj Arena, al Sălii Polivalente şi al Parcului Central - încă de la ora prânzului. 

UNTOLD CLUJ 2017: Mii de oameni, cei mai mulţi tineri, au luat cu asalt intrările extrem de riguros organizate, iar prima oprire a fost în Parcul Central, unde au fost amenajate diferite zone de relaxare, într-o atmosferă de ?pădure fermecată', populată de elfi şi zâne. Asta pentru că, dincolo de zecile de concerte care au loc în cele patru zile de festival, Untold propune şi la această ediţie o gamă largă de activităţi care au loc departe de scene. 

'Untold 2017 înseamnă Real Life-Fantasy şi se transformă într-o lume magică plină de personaje fantastice. La Foişorul din Parcul Central, festivalierii pot deveni pentru o zi, regi, regine, zeiţe, zei şi pot lua acasă amintiri din lumea fantastică. Fantasy Corner vine cu surprize şi dezlănţuie fantezia cu tatuaje henna, glow in the dark, dar şi accesorii cu care fanii festivalului devin parte din poveste. Animatori pe picioroange, acrobaţi, magicieni, zone de poveste şi multe surprize aşteaptă să fie descoperite sau experimentate în lumea plină de magie UNTOLD 2017', explică organizatorii, prin intermediul unui comunicat de presă. 

Un colţ al Parcului Central a fost dedicat zonei Trasilvania All Inclusive, unde festivalierii, români sau străini, pot deveni transilvăneni în 5 paşi. Aici vor descoperi costumele populare tradiţionale, pot face o incursiune în cultura dar şi în gastronomia ardealului, pot admira expoziţia de ii sau îşi pot achiziţiona tricouri cu zicale tipic ardeleneşti. 

Cele 10 scene au fiecare un nume special ales şi o poveste menită să îi introducă pe cei prezenţi într-o atmosferă de basm, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel