Ungureanu, lider USR, anunță ALEGERI ANTICIPATE în martie. ”Cel mai probabil”

Ungureanu, lider USR, anunță ALEGERI ANTICIPATE în martie. ”Cel mai probabil” / Foto: Pixabay
Ungureanu, lider USR, anunță ALEGERI ANTICIPATE în martie. ”Cel mai probabil” / Foto: Pixabay

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a vorbit despre un scenariu surprinzător pentru scena politică: alegeri anticipate în luna martie. 

Deputatul USR Emanuel Ungureanu susține că cel mai probabil vom avea alegeri anticipate în luna martie. Acesta a mai spus și că președintele Klaus Iohannis "a închis cam toate căile de dialog".

"Este cât se poate de limpede că domnul Iohannis a închis cam toate căile de dialog. El nu este un om al dialogului, de domnia sa asculți sau dispari. Este experiența pe care a avut-o domnul Orban, pe care o are acum domnul Cîțu. Practic, excluzându-ne pe noi de la guvernare, domnul Iohannis a deschis o pârtie largă unei viitoare colaborări cu PSD după alegerile anticipate pe care domnia sa le gândește în primăvară.

Probabil o să avem un interimat, o perioadă cu domnul Cîțu care se va eroda cumplit până în februarie și în martie cel mai probabil vom avea alegeri anticipate. PNL este deja praf și pulbere, probabil că domnul Orban o să își facă alt partid, calculul e ca acesta să nu apuce să își facă cheag ca să rupă la alegeri din aripa Cîțu.", a declarat Emanuel Ungureanu la Realitatea PLUS.

SONDAJ cu peste 15.000 de răspunsuri. SOLUȚIA la criza politică

DCNews a demarat, vineri, un sondaj prin care în fața românilor, cititori DCNews.ro, au fost puse cele patru variante de pe scena politică, prezentate ca soluție la criza din România.

Cei mai mulți români, 66,9%, respectiv 10.372 de voturi consideră că alegerile anticipate sunt soluția la criza politică actuală. Marcel Ciolacu, lider al PSD, afirma: ”Întoarcerea la popor nu este nicio rușine și nicio catastrofă. Când nu se mai poate rezolva o criză, se merge la anticipate”. 

Surpriza de pe locul doi este ”mult-hulitul” Guvern PNL - PSD, o variantă ce a fost vehiculată în spațiul public și părea a fi chiar negociată de către premierul desemnat Nicolae Ciucă. Este vorba despre un Guvern PNL - PSD sau revenirea USL, alianță de mare succes pe scena politică românească, dar văzută ca una catastrofală de către Ludovic Orban și susținătorii săi din PNL. 15,2% din români nu sunt de aceeași părere. 2.355 de voturi au mers către Guvernul PNL - PSD ca soluție la criza din politică, fiind guvernul preferat în fața unuia minoritar sau al unuia format din alianța dintre PNL, USR și UDMR. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel