Codrin Ștefănescu: Vă spun ce face Liviu Dragnea după ce pleacă din Penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Magistrații Tribunalului Giurgiu au decis, joi, eliberarea lui Liviu Dragnea. Decizia este definitivă și, în câteva ore, acesta va putea părăsi Penitenciarul Rahova.

Codrin Ștefănescu a spus ce va face Liviu Dragnea în „scurt timp”.

„Eu vă spun ce o să facă. După ce va sta cu familia vreo două zile, eu, ca prieten, o să-l duc obligatoriu la cei trei medici care l-au văzut în urmă cu doi ani și jumătate. Mai țineți minte că i s-a făcut rău în timpul unei ședințe, atunci a avut prima criză”, a spus Codrin Ștefănescu, joi dupăa-miază, la Antena 3. 

 

Flavia Teodosiu, avocatul lui Liviu Dragnea, a declarat că „s-a făcut dreptate”

„Mă bucur nespus că s-a făcut dreptate astăzi. Chiar sunt foarte emoționată pentru că am așteptat acest moment de foarte muilt timp. Acum, sigur, o să mergem spre București și urmează să fie făcute toate formalitățile. Procedural se va trimite de aici (de la Tribunalul Giurgiu - n.r.) minuta, se vor îndeplini toate formalitățile, după care sigur se vor trimite hârtiile și va fi pus în libertate. (...) Familia îl va aștepta”, a spus avocatul.

Întrebată dacă a vorbit cu Liviu Dragnea și dacă acesta se aștepta ca de joi să fie un om liber, Flavia Teodosiu a spus că acesta a sperat la această decizie.

Amintim că Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. După împlinirea fracţiei de pedeapsă, Dragnea a încercat în repetate rânduri să obţină eliberarea condiţionată.

VEZI ȘI: Dragnea, LIBER în câteva ore! Avocatul Flavia Teodosiu, declarația zilei. Cine-l așteaptă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel