Unde îl puteți vedea acum pe Mircea Badea după „dispariția” emisiunii „În gura presei”

Facebook Mircea Badea
Facebook Mircea Badea

Din data de 12 octombrie, emisiunea „În gura presei” nu a mai fost la Antena 3 CNN.

Internauții se întreabă ce se întâmplă cu emisiunea „În gura presei”. De ce nu se mai difuzează? Unde este Mircea Badea? Mircea Badea este, desigur, la Antena 3 CNN, dar dat fiind faptul că agenda publică a fost schimbată de războiul din Israel, acum îl puteți vedea la emisiunea „În fața națiunii”, de luni până joi, de la ora 19.00.

Telespectatorii Antena 3 CNN nu au de ce să-și facă griji! Mircea Badea este, în continuare, pe post. Nu a dispărut, dar Antena 3 CNN funcționează în regim de alertă, la fel și CNN.

Așadar, până una alta, Mircea Badea este pe post, doar că nu de la ora 23:45, ci de la ora 19.00.

Amintim că Antena 3 a semnat parteneriatul exclusiv cu CNN. De 11 ani, Antena 3 este în colaborare cu CNN. În 2022, Mihai Gâdea, alături de Rani Raad, președinte CNN Worldwide Commercial, a semnat, la Palatul Regal, un acord de parteneriat. Astfel, postul de televiziune a devenit oficial Antena 3 CNN.

VEZI ȘI: Limba română a fost făcută praf. Mircea Badea: Creierii s-au făcut muci? - https://www.dcnews.ro/limba-romana-a-fost-facuta-praf-mircea-badea-creierii-s-au-facut-muci_935134.html#google_vignette

„Să acționezi din convingere, când alții așteaptă, să creezi o forță pozitivă atunci când lumea abundă de cinici, să oferi informații care nu erau disponibile până atunci, să oferi pentru aceia care vor o opțiune, pentru românii a căror sete de înțelegere este uriașă, pentru o viață mai bună, am făcut posibil acest demers.

Pentru industria TV, a cărui spirit întreprinzător a generat acest uriaș pas în comunicații și pentru această echipă fantastică de jurnaliști al căror angajament total față de această companie ne-au adus astăzi împreună aici dedicăm acest canal de știri României. Am folosit și l-am parafrazat pe Ted Turner, care lansa CNN în 1 iunie 1980 folosind exact aceste cuvinte, cu mici diferențe. Sunt la fel de potrivite și la fel de actuale și astăzi.

Data de astăzi 26 septembrie intră în istoria presei din România, odată cu parafarea celui mai important parteneriat din media semnat vreodată în țara noastră, cel dintre liderul global de știri CNN și Antena 3, cel mai important post de știri din România”, spunea Mihai Gâdea la momentul apariției Antena 3 CNN.

„În gura presei”, emisiunea pamflet a lui Mircea Badea, s-a bucurat de apreciere încă de la primele ediţii. Realizatorul a reuşit să transforme prezentarea formală a conţinutului ziarelor într-o emisiune dinamică, cu umor, dar şi cu replici acide şi teorii noi. Nu de puţine ori previziunile lui Mircea Badea referitoare la viaţa politică şi economică s-au adeverit.

VEZI ȘI: Mircea Badea, 19 ani cu executare. Evenimentul despre care ar fi trebuit să vorbească toată presa

19 ani cu executare.

„Doar” atât a executat, până acum, Mircea Badea la măsuță. A fost seară de seară lider de piață. I-au fost alături telespectatori care au putut înțelege ideile și dincolo de cuvinte, iar acest lucru s-a văzut în cifrele de audiență.

Iar faptul că un realizator TV este, de aproape două decenii, lider de audiență, de la o măsuță, ar trebui să fie o știre pentru toată presa din România. 

„În gura presei” are viaţă îndelungată dintr-un singur motiv şi anume: i-a interesat pe români, lucru care s-a văzut în audiențe. Vedeți continuarea aici - https://www.dcnews.ro/mircea-badea-19-ani-cu-executare-evenimentul-despre-care-ar-fi-trebuit-sa-vorbeasca-toata-presa_930205.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel