Un vehicul a explodat în faţa unui spital din Liverpool. Poliţia antiteroristă a arestat 3 indivizi - VIDEO

Un vehicul a explodat în faţa unui spital din Liverpool. Poliţia antiteroristă a arestat 3 indivizi - Captură video Nd Bharat National YouTube
Un vehicul a explodat în faţa unui spital din Liverpool. Poliţia antiteroristă a arestat 3 indivizi - Captură video Nd Bharat National YouTube

Trei indivizi au fost arestaţi de poliţia antiteroristă din Regatul Unit după explozia unei maşini în faţa unui spital din Liverpool, explozie care s-a soldat cu moartea unei persoane şi cu rănirea alteia, informează duminică dpa. 

Poliţia din comitatul Merseyside, în nord-vestul Angliei, a fost alertată pentru informaţii privind o explozie în care a fost implicat un vehicul - după toate probabilităţile, un taxi - la Spitalul pentru Femei din Liverpool, duminică, la orele locale 10:59.

VIDEO

3 indivizi arestați în baza Legii Regatului Unit privind combaterea terorismului, în conexiune cu incidentul

Poliţia antiteroristă din nord-vestul Angliei a arestat trei indivizi, cu vârste de 29,26 şi 21 de ani, în cartierul Kensington al oraşului, pe care i-a arestat în baza Legii Regatului Unit privind combaterea terorismului, în conexiune cu incidentul.

Un pasager a murit în urma exploziei. Șoferul a fost rănit. Poliția antiteroristă anchetează cazul 

Pasagerul de sex masculin al vehiculului a fost declarat mort la faţa locului, nefiind deocamdată identificat oficial. Şoferul, tot de sex masculin, a fost rănit la faţa locului şi este internat la spital, starea sa fiind una stabilă.

Poliţia antiteroristă a anunţat că anchetează în continuare asupra cauzei exploziei şi cooperează strâns cu Poliţia din Merseyside. Imagini cu vehiculul în flăcări au fost difuzate online.

David Amess din partidul lui Boris Johnson, înjunghiat la biserică, a murit. Reacția premierului Boris Johnson

Un alt atac terorist a avut loc, la mijlocul lunii octombrie, atunci când un parlamentar membru în Partidul Conservator britanic al premierului Boris Johnson a fost înjunghiat de mai multe ori în timpul unei întâlniri cu reprezentanţi locali în circumscripţia sa. Ulterior, acesta a murit. David Amess a fost deputat pentru Southend West din 1997 și a intrat pentru prima dată în parlament în 1983.

Incident care amintește de alte tragedii asemănătoare

Incidentul aminteşte de altele asemănătoare petrecute în Regatul Unit. În anul 2010 parlamentarul laburist Stephen Timms a supravieţuit după ce a fost înjunghiat în biroul din cricumscripţia sa. În 2016 deputata laburistă Jo Cox a murit în urma unui atac armat cu câteva zile înaintea referendumului pentru Brexit. VEZI ȘTIREA AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel