Urmărește emisiunea live


Un urs a sărit gardul unui spital de psihiatrie din Prahova

Un urs a sărit gardul unui spital de psihiatrie din Prahova / Foto: Unsplash
Un urs a sărit gardul unui spital de psihiatrie din Prahova / Foto: Unsplash

Un urs a sărit gardul unui spital de psihiatrie din Prahova.

Panică în Prahova. Un urs a sărit gardul şi a intrat în curtea Spitalului de Psihiatrie Voila, ajungând din zona verde din spatele curţii în cea cu pavilioane unde sunt personal medical şi bolnavi, scrie Realitatea.net.

Potrivit reprezentanților spitalului,  nimeni nu a fost rănit, iar personalul sanitar i-a îndrumat pe pacienţi să se retragă în pavilioane şi să rămână acolo. Conducerea spitalului a anunţat autorităţile, iar înainte de sosirea echipajului de jandarmi personalul de la paza unităţii medicale a intervenit, alături de angajaţii spitalului. ursul s-a speriat și a plecat înapoi în pădure.

Spitalul de Psihiatrie Voila este amplasat într-o zonă deluroasă din judeţul Prahova, la câţiva kilometri de centrul municipiului Câmpina, iar curtea spitalului este parţial înconjurată de pădure.

Călugăr atacat și mușcat de mai multe ori de urs

Un nou atac al urșilor a avut loc și în Suceava. Un călugăr a fost dus de urgență la spital după ce a fost mușcat de mai multe ori, relatează România TV. 

Călugărul, care este de la Mănăstirea Rarău, s-a deplasat pe munte, lângă pârtia Rarău, pentru a culege ciuperci. La un moment dat a observat doi urși care se jucau. Bărbatul și-a dat seama că este în pericol doar că o ursoaică l-a simțit, l-a atacat și l-a mușcat de mai multe ori, iar mai apoi l-a lăsat în pace și a plecat împreună cu puii. 

Călugărul s-a întors speriat și rănit la Mănăstirea Rarău unde a povestit ce i s-a întâmplat. La scurt timp, starețul mănăstirii l-a urcat în mașină pe călugăr și l-a transportat de urgență la Spitalul Municipal de Urgență din Câmpulung Moldovenesc pentru că avea mai multe răni. Bărbatul este acum în stare stabilă, sub observația medicilor pentru că are mai multe plăgi prin mușcătură.

Un alt incident s-a petrecut în cursul acestei zile și în județul Harghita. Incidentul a fost povestit de Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita, pe pagina sa de Facebook. Mai multe detalii despre acest caz, găsești AICI.

VEZI ȘI: Mărturia cutremurătoare a unui bărbat atacat de urs. ”Mi-a rupt osul cum rupe un copil o grisină”. Cum a scăpat cu viață - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel