Un trăsnet a lovit un avion și i-a provocat arsuri grave unei persoane-VIDEO

Un tehnician al Aeroportului Internațional Southwest Florida, din Fort Myers, a fost lovit de un trăsnet, care l-a aruncat la pământ și i-a provocat arsuri de gradul trei, în timp ce verifica un avion.

Deși incidentul a avut loc la 22 iulie, mass-media locale au difuzat abia acum imagini luate cu telefonul mobil pe aeroport, în care se vede cum trăsnetul lovește un avion și aruncă apoi la pământ tehnicianul care se afla lângă aparat.

Trăsnetul a lovit coada avionului, a trecut prin fuselaj și l-a atins pe Austin Dunn, 21 de ani, provocându-i arsuri de care se recuperează în prezent.

În luna iunie, o tânără însărcinată, Meghan Davidson, în vârstă de 26 de ani, a fost lovită de trăsnet în timp ce se plimba cu mama ei pe o faleză în sud-estul Floridei. După impact, medicii au fost nevoiți să-i provoace nașterea cu șapte zile mai devreme. Bebelușul s-a născut viu, dar a supraviețuit doar câteva zile.

Acesta fost cel de-al șaselea deces provocat de trăsnet în 2017 în Statele Unite și cel de-al patrulea în statul Florida, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel