Un taximetrist și-a JEFUIT clientul

 Un taximetrist din Bucureşti a fost reţinut, marţi, de poliţişti după ce a tâlhărit un minor, informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGMP). 

Tânărul reţinut, în vârstă de 22 de ani, este bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată asupra unui minor, în vârstă de 17 ani, după ce l-a deposedat de un telefon mobil şi l-a târât o distanţă de 100 de metri cu taxiul pe care îl conducea. 

Minorul a reclamat că, la data de 20 mai, în jurul orei 4.00, în timp ce se afla în faţa imobilului de domiciliu, împreună cu fratele său, un taximetrist care i-a transportat la adresa respectivă a încercat să-i sustragă un telefon mobil, asigurându-şi scăparea prin acte de violenţă. 

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că cei doi fraţi au plecat din Centrul Vechi al Capitalei cu un taximetru, însă pe traseu şoferul a cerut părţii vătămate telefonul mobil, sub pretextul apelării unui prieten. 

"În momentul ajungerii la destinaţie, şoferul le-a cerut celor doi să coboare pentru a împinge autoturismul deoarece voia să schimbe alimentarea motorului de pe gaz pe benzină şi avea nevoie de ajutor pentru a porni, după care a demarat, fără a restitui telefonul. Întrucât portiera dreapta faţă rămăsese deschisă, victima a încercat să se urce în autoturism, însă nu a reuşit, fiind târât pe o distanţă de aproximativ 100 de metri.După ce şoferul autoturismului a oprit şi victima a reuşit să-şi recupereze telefonul, taximetristul a fugit, fără ca partea vătămată să reţină numărul de înmatriculare, firma sau indicativul maşinii", informează DGPMB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel