Un tânăr şi-a înjunghiat mortal vecinul de 71 de ani

Tribunalul Prahova a emis joi mandat de arestare preventivă pe numele unui tânăr din comuna Floreşti, cercetat pentru omor după ce l-a înjunghiat pe vecinul său de 71 de ani cu care se certa pe o bucată de teren.

Autorităţile au fost anunţate, miercuri seară, în jurul orei 19.00, de o femeie din comuna Floreşti, că soţul acesteia în vârstă de 71 de ani ar fi fost înjunghiat de mai multe ori de un vecin în vârstă de 25 de ani, notează Agerpres.

VEZI ȘI: Un tânăr a fost ucis și aruncat într-un lac de acumulare

Din primele verificări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că evenimentul s-a petrecut pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, cei doi certându-se din cauza unui teren. În timpul disputei, tânărul de 25 de ani l-a înjunghiat de mai multe ori în zona toracelui pe bătrân, ambii căzând apoi într-o râpă. Bătrânul a fost scos şi transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde a fost băgat de urgenţă în sala de operaţie, însă a decedat în jurul orei 21.30.

Tânărul a fost reţinut şi prezentat Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă, el fiind cercetat pentru omor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel