UPDATE. Un tânăr și-a dat foc din cauza unei datorii de 5.000 de euro, în Maramureș

Imagine de Ryan McGuire de la Pixabay
Imagine de Ryan McGuire de la Pixabay

UPDATE. Bărbatul din Vişeul de Sus, care s-a autoincendiat în cursul nopţii de duminică spre luni, a fost transferat, în stare gravă, la Spitalul 'Sfântul Spiridon' din Iaşi, a informat coordonatorul SMURD Iaşi, dr Diana Cimpoeşu. 

Bărbatul în vârstă de 27 de ani este internat la terapie intensivă a secţiei de Arşi a Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi.

'SMURD Iaşi a preluat, azi noapte, de la avionul SMURD, un pacient de sex masculin, de 27 ani, din Vişeul de Sus, cu arsură prin flacără produsă prin autoincendiere, pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Pacientul a suferit arsuri pe aproximativ 45% - 50% din suprafaţa corporală, de grad II - III la nivelul extremităţii cefalee, căilor aeriene, toracelui anteroposterior, pe membrele superioare şi coapse. Pacientul este cunoscut ca având diabet zaharat tip II. A fost intubat şi ventilat mecanic, fără suport inotrop pozitiv. Este internat la terapie intensivă la secţia de Arşi', a explicat prof. univ. dr. Diana Cimpoeşu.

Știre inițială

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din oraşul Vişeu de Sus şi-a dat foc după ce a turnat benzină pe el, a informat, în noaptea de duminică spre luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

Potrivit acesteia, poliţiştii din Vişeu de Sus au fost sesizaţi, prin apel telefonic, de o femeie de 53 ani din localitate despre faptul că fiul ei şi-ar fi turnat benzină pe corp şi şi-ar fi dat foc.

'Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au identificat apelanta şi persoana în cauză, un tânăr de 27 ani, ambii din Vişeu de Sus. Din discuţiile purtate cu apelanta, poliţiştii au constatat că tânărul de 27 ani şi-a aruncat benzină peste corp, după care şi-a dat foc cu o brichetă. La faţa locului a fost prezent şi un echipaj al Ambulanţei, care l-a transportat la spitalul din Vişeu de Sus în vederea acordării de îngrijiri medicale', a spus Ionela Cozma. 

Conform aceleiaşi surse, tânărul prezintă arsuri de gradele 2 şi 3 şi a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Dr. Constantin Opriş' din municipiul Baia Mare. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, tânărul s-ar fi autoincendiat din cauza unei datorii de aproximativ 5.000 de euro pe care n-ar fi reuşit să o plătească, transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel