Un tânăr din Italia s-a sinucis când a aflat că iubita de pe Internet era un bărbat de 64 de ani. Cel care a înșelat a fost doar amendat cu 825 de euro

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Un tânăr a recurs la sinucidere când a aflat că femeia cu care vorbea pe Internet de un an era de fapt un bărbat de 64 de ani.

Daniela, un tânăr de 24 de ani din Italia, s-a sinucis după ce a aflat că iubita cu care vorbea pe Internet era de fapt un personaj fictiv inventat de un bărbat de 64 de ani. Băiatul nu a reușit să facă față șocului emoțional și și-a luat zilele.

Acesta a descoperit că iubita pe care a cunoscut-o pe chat era de fapt un bărbat care voia să-l înșele și cu care a vorbit mai bine de un an și jumătate. Întâmplător, băiatul a găsit pe un alt site pozele pe care respectiva persoană i le-a trimis. Când a întrebat ce se întâmplă, bărbatul de 64 de ani i-a recunoscut ce s-a întâmplat. Acesta i-a recunoscut că scopul discuțiilor era acela de a-l manipula.

În cele 18 luni de discuții, au fost zile în care Daniele și cea despre care credea că este fata de care s-a îndrăgostit au vorbit și 17 ore în continuu, iar relația virtuală a numărat peste 8000 de mesaje.

Din cauza frustrării și rușinii, tânărul și-a luat viața. Acesta a fost găsit spânzurat de mama sa, cu un bilet lângă el.

„Nu ți-am spus niciodată, dar îți doresc o lume bună...“, a scris tânărul, conform Corirre della Sera.

Avocații au încercat în ultimii ani să caute în legislație cum să îl incrimineze pe cel care l-a înșelat pe tânăr, însă decizia instanței a fost doar de o amendă în valoare de 825 de euro.

Nouă înșelătorie în România. O femeie din Cluj era să piardă 400.000 de euro. Ce este metoda "RIP Deal"

O femeie din Cluj-Napoca era cât pe ce să piardă 400.000 de euro, după ce patru indivizi din București și Germania au încercat să o înșele prin metoda "RIP Deal", scrie Ziarul de Iași. Escrocii au fost prinși în flagrant de polițiștii clujeni în timp ce încercau să o șantajeze.

Sub pretextul că sunt investitori germani, au încercat să obțină de la aceasta 400.000 de euro în criptomonede. Pentru a-i câștiga încrederea, unul dintre indivizi i-ar fi prezentat femeii un act de identitate, aparent emis de autoritățile din Belgia, și i-ar fi spus că are o situație financiară extrem de bună. Femeia l-a crezut pe bărbat și s-ar fi întâlnit în Austria pentru a discuta mai multe. Între timp, polițiștii au intrat pe fir și i-au prins pe indivizi chiar înainte de realizarea tranzacției.

Metoda "Rip Deal" sau înscenarea luxului constă în câștigarea încrederii victimei prin crearea unei imagini de stabilitate financiară, pentru a realiza o tranzacție cu o sumă însemnată de bani (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel