Un tânăr de la Școala de Marină a DISPĂRUT în apele Dunării. A încercat singur să învețe să înoate

Un tânăr de la Școala de Marină a DISPĂRUT în apele Dunării / Foto: Pixabay
Un tânăr de la Școala de Marină a DISPĂRUT în apele Dunării / Foto: Pixabay

Un tânăr student la Școala Marină a dispărut în apele Dunării după ce a încercat singur să învețe să înoate. 

Pompierii și scafandrii îl caută de ore întregi pe un tânăr student la Școala Marină care dispărut în apele Dunării după ce a încercat singur să învețe să înoate, transmite Realitatea Plus. 

Băiatul în vârstă de numai 21 de ani a dispărut fără urmă. El este din Drobeta Turnu-Severin, însă studiază la Școala de Marină din Constanța. Studentul s-a hotărât să învețe să înoate și s-a aventurat singur în Dunăre. Autoritățile au transmis că zona în care a mers tânărul este extrem de periculoasă chiar și pentru profesioniști. 

Un cadavru a fost găsit în mare

Un cadavru a fost observat aseară plutind pe mare, în apropierea plajei din stațiunea 2 mai. Deocamdată nu se știe cine este victima sau cum a ajuns înecată în apa mării. Cel mai probabil polițiștii vor deschide o anchetă în acest caz. Salvatorii au reușit să aducă trupul la mal. La fața locului au intervenit pompierii, dar și un echipaj SMURD. Medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul găsit înecat, așa că au constatat decesul.

Turiștii aflați în zonă au fost cei care au sunat la 112 și au anunțat că au observat un cadavru în apă. Oamenii legii urmează să stabilească identitatea bărbatului, dar și cauza morții. Imaginile video cu intervenția salvatorilor, le puteți vedea AICI.

Copii, dispăruți în apele râului Siret

Doi copii au fost căutați seară ore în șir de echipele de intervenție din Galați, după ce un pescar a sunat la 112. Autoritățile se așteaptă ca micuții să fie înecați. 

„Misiune de căutare-salvare pentru 2 copii, posibil înecați în localitatea Braniștea, malul Siretului. Se deplasează o autospecială, echipajul cu barcă și APIC, echipajul SMURD tip C de la Detașamentul de Pompieri Galați și Elicopterul 346. Anunțul la 112 a fost făcut de un pescar, nu au fost dați dispăruți de aparținători.”, a transmis ISU Galați

Pe marginea râului Siret au fost găsite mai multe haine despre care se crede că ar aparține celor doi copii dispăruți.  Imagini din timpul intervenției, puteți vedea AICI. Echipajele de căutare s-au retras, dar căutările au fost reluate în această dimineață. Momentan, salvatorii nu i-au găsit pe copii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel