Un tânăr de 23 de ani din Cluj a murit după ce a căzut dintr-o căruţă

Un tânăr de 23 de ani din Cluj a murit după ce a căzut dintr-o căruţă
Un tânăr de 23 de ani din Cluj a murit după ce a căzut dintr-o căruţă

Un tânăr de 23 de ani a murit, duminică, într-o pădure din Floreşti, după ce ar fi căzut dintr-o căruţă.

'În această după-amiază, în jurul orei 14,20, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au fost sesizaţi despre accidentarea unui bărbat, care se deplasa cu un atelaj hipo, într-o zonă împădurită din localitatea Floreşti. Din primele verificări efectuate la locul evenimentului rezultă că tânărul, în vârstă de 23 de ani, din comuna Floreşti s-ar fi accidentat după ce ar fi căzut din atelajul hipo, echipajul medical declarând decesul acestuia. În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările în care a avut loc incidentul', se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Potrivit ISU Cluj, la locul accidentului s-au deplasat echipaje ale SMURD, dar tânărul nu a mai putut fi salvat.

Citește și - O tânără de 17 ani s-a prăbușit cu planorul în curtea unei case

O tânără de 17 ani s-a prăbușit cu planorul, duminică seara.

Un planor a căzut duminică după-amiaza în curtea unei case din Craiova. Din primele informații, la manșă se afla o minoră de 17 ani care urma cursuri de pilotaj, potrivit B1 TV.

„Am intervenit pentru scoaterea unei minore de 17 ani dintr-un planor căzut. Minora a fost găsită conștientă, cooperantă, și am transportat-o la spital pentru mai multe investigații medicale. Nu știm cum a ajuns pe sol planorul despre care este vorba.

Există școală de pilotaj, iar cei de la școala de pilotaj pot clarifica ce condiții sunt pentru aceste cursuri. Nu știm dacă vremea a avut vreo implicare, fiind destul de frumos afară. Nu știm despre vreun cod meteo la această oră”, a transmis purtătorul de cuvânt ISU Dolj, Tania Vâlceanu. Vezi știrea aici!

Citește și - Val de accidente grave în România. Pericol pe şosele

Mai multe accidente grave au avut loc pe şoselele din România în acest weekend. 

Un bărbat aflat pe un moped a fost accidentat mortal, sâmbătă, după ce a fost lovit de un motociclu condus de un tânăr drogat, informează, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii rutieri au fost anunţaţi prin 112 despre producerea unui accident rutier mortal pe DE 581, în afara localităţii Cosmeşti.

În accident au fost implicate un moped şi un motociclu, iar din primele verificări a reieşit că un bărbat, de 65 de ani, din comuna Cosmeşti, conducătorul mopedului, a pornit de pe acostamentul drumului fără a acorda prioritate de trecere la plecare motociclului, în urma impactului dintre cele două vehicule rezultând decesul acestuia.

De asemenea, conducătorul motociclului, un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Tecuci, a fost rănit, fiind transportat la spital.

Acesta a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru opiacee.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Accident mortal aproape de Bicaz 

Un tânăr în vârstă de 28 ani, din Hangu, a decedat în urma unui accident rutier produs, duminică dimineaţă, de un şofer începător, în vârstă de 18 ani, pe DN 15, în localitatea Tarcău.

"Din cercetările preliminare efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un tânăr, de 18 ani, din Hangu, conducea un autoturism din direcţia Piatra-Neamţ spre Bicaz, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un stâlp din beton, un indicator rutier şi un autoturism care era staţionat regulamentar, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor. Din nefericire, în urma evenimentului rutier, a rezultat decesul unui tânăr de 28 ani, din Hangu, pasager în autoturism", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă. Vezi știrea inițială aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel