Un tânăr de 17 ani s-a împușcat cu arma de vânătoare deținută legal de tatăl său

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Un tânăr de 17 ani din localitatea Rodna s-a împușcat cu arma de vânătoare pe care tatăl său o deținea legal.

Echipajele medicale au intervenit de urgență în Rodna, unde un tânăr de 17 ani s-a împușcat cu arma de vânătoare. S-a solicitat elicopterul SMURD.

„La locul solicitării, echipajul a găsit un tânăr de 17 ani, conștient, colaborant, cu plagă la nivelul toracelui și al abdomenului. S-a acordat asistență medicală de urgentă la fața locului și s-a alertat echipajul de salvare aeriană pt a fi transferat pe calea aerului către o clinică de specialitate. Preluarea pacientului de către elicopter este în desfășurare” a declarat managerul SAJ BN, dr. Muzsi.

„Astăzi, polițiștii Postului de Poliție Comunal Rodna au fost sesizați prin Serviciul Unic de Urgență 112 cu privire la faptul că un tânăr este rănit.

Din primele informații, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 17 ani, din Rodna, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi încercat să se sinucidă folosind arma de vânătoare deținută legal la locuință de către tatăl său.

În urma intervenției echipajelor medicale s-a constatat necesară transportarea tânărului la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor” au transmis reprezentanții IPJ BN, scrie Bistrițeanul.

Atac armat într-un centru comercial din SUA. Cel puțin zece morți

Cel puţin zece persoane au fost ucise, iar altele sunt rănite după ce un individ a deschis focul într-un supermarket din oraşul Buffalo, în statul american New York, anunţă autorităţile americane.

Atacul armat a avut loc într-un supermarket al reţelei Tops situat în Buffalo. Bilanţul preliminar al atacului armat este de zece morţi şi trei răniţi, a declarat sâmbătă seară comisarul de poliţie Joseph Gramaglia.

Şeriful comitatului Erie, John Garcia, a afirmat că este vorba de un atac cu motivaţie rasistă.

"Preşedintele Joseph Biden a fost informat de consilierul pentru Siguranţă Naţională despre atacul îngrozitor din Buffalo. Va primi în continuare date pe măsură ce apar. Preşedintele şi Prima Doamnă se roagă pentru cei pierduţi şi pentru persoanele apropiate", a declarat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel