Un student și-a amputat picioarele pentru a face rost de bani

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Un bărbat s-a automutilat pentru bani.

Studentul din Taiwan a stat zece ore cu picioarele în gheaţă carbonică pentru a fi sigur că îi vor degera şi că medicii vor fi nevoiţi să i le amputeze, asta spun poliţiştii taiwanezi, potrivit Digi 24. A făcut gestul şocant pentru că a intrat într-o poveste păguboasă cu un prieten care a pierdut mulţi bani prin tranzacţii cu criptomonede şi l-a păcălit să semneze un contract prin care se obliga să îi plătească 800.000 de dolari.

Pentru a face rost de bani, studentul şi-a făcut mai multe asigurări de viaţă, de călătorie şi de accident. Apoi, şi-a degerat intenţionat picioarele. La spital, medicii nu au avut altă variantă decât amputarea. Pentru că au avut suspiciuni, au anunţat poliţia. Autorităţile din Taiwan şi-au dat seama că a fost vorba de un plan sinistru, mai ales că în noaptea în care bărbatul susţinea că i-au îngheţat picioarele pe o motocicletă erau şase grade Celsius.

Studentul urmărea să încaseze 1,3 milioane de dolari din asigurarea de viaţă, dar a primit doar 7.200 de dolari pe care trebuie să îi restituie, acum, după ce a fost arestat şi el şi prietenul său considerat complice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel