Un șofer din Dolj a murit după s-a izbit în plin de o mașină a Jandarmeriei, aflată în misiune

Un bărbat a murit după s-a izbit în plin de o mașină a Jandarmeriei / Foto cu caracter ilustrativ: Jandarmeria Română
Un bărbat a murit după s-a izbit în plin de o mașină a Jandarmeriei / Foto cu caracter ilustrativ: Jandarmeria Română

Un bărbat  de 66 de ani a murit după s-a izbit în plin de o mașină a Jandarmeriei.

Un bărbat de 66 de ani a murit după ce s-a izbit în plin de o mașină a Jandarmeriei, pe DN6, pe raza localității Filiași. La fața locului au intervenit imediat polițiștii, dar și mai multe echipaje cu medici. Șoferul mașinii a fost preluat de o ambulanță, dar în pofida eforturilor medicilor, a decedat la spital. Răniți în accident au fost și șoferul mașinii Jandarmeriei, un bărbat în vârstă de 26 de ani, dar și un pasager în vârstă de 46 de ani, din Craiova. Cei doi au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Mașina Jandarmeriei se afla în misiune atunci când s-a produs accidentul.

„Azi, poliţiştii rutieri din cadrul din Poliției Oraşului Filiași au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 6, pe raza localităţii Filiași, a avut loc un accident rutier. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un autoturism condus pe DN 6, din direcția Filiași către Strehaia, de un bărbat de 66 de ani, din Filiaşi, a intrat în coliziune frontală cu o autospecială de jandarmi, condusă de un tânăr de 26 de ani, din Craiova, din sensul opus de mers, fiind în misiune. În urma evenimentului rutier, cei doi conducători auto precum şi un bărbat de 46 de ani, din Craiova, pasager în autospecială, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din păcate, bărbatul de 66 ani a decedat ulterior la spital.”, au precizat poliţiştii doljeni, scrie Realitatea.net.

Pompierii doljeni au explicat că la locul accidentului a fost trimise o ambulanţă SMURD, o autospecială de descarcerare, dar şi elicopterul SMURD. Elicopterul a preluat o persoană rănită în urma accidentului. În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Oamenii legii urmează să stabilească cine se face vinovat de producerea acestui accident.

Accidente grave pe șoselele din România

În weekend s-au produs mai multe accidente grave pe șoselele din România. Un bărbat a decedat, iar o femeie a fost rănită, după ce autoturismul în care aceştia se aflau s-a răsturnat, duminică, pe DN 1A, la Măneciu, scrie Agerpres. În urma evenimentului, un bărbat de 47 de ani a decedat, iar o femeie a fost rănită, fiind transportată la spital, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Totodată, un copil de 3 ani a fost accidentat, duminică după-amiază, pe o stradă din oraşul-staţiune Sângeorz-Băi, de un şofer începător, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud. Mai multe informații despre celelalte accidente produse în acest weekend, găsești AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel