Un șofer a căzut cu mașina în Dâmbovița în zona Ciurel. Update: Tânărul a murit

Un bărbat de 35 de ani este în stare de inconștiență după ce autoturismul în care se afla a plonjat în râul Dâmboviţa, în zona Podului Ciurel din București.

Update: ora 14:20. Din păcate, bărbatul, deși inițial a fost resuscitat cu succes, a decedat la spital. 

Bărbatul care a plonjat cu mașina în râul Dâmbovița, de pe Podul Ciurel, a murit în Urgența Spitalului Universitar din București. Salvatorii din cadrul ISU București - Ilfov l-au scos pe bărbatul în vârstă de 35 de ani inconștient din râu și au început manevrele de resuscitare.

El a fost dus la Spitalul Universitar București cu manevre în curs, însă, în ciuda eforturilor medicilor, bărbatul a murit.

Știrea inițială: 

Un bărbat de 35 de ani este în stare de inconștiență după ce autoturismul în care se afla a plonjat în râul Dâmboviţa, în zona Podului Ciurel din București. Intervin pompierii din Grozăvești cu barca, SMURD și echipaj de scafandri. Mașina este scufundată parțial, iar apa e adâncă de aproximativ un metru.

Conform ISU, din mașină a fost scos un bărbat de 35 de ani, în stare de inconștiență. Bărbatul a fost resuscitat la această de către echipajul SMURD.

Totodată, scafandrii verifică dacă sunt și alte persoane în mașină.

În zonă, circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers. 

Alt tânăr de 30 de ani, salvat de pompieri în Prahova

Tot astăzi, un bărbat de 30 de ani a fost salvat de un echipaj de pompieri după ce maşina acestuia a fost răsturnată de o viitură, a anunţat, duminică, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Conform sursei citate, persoana în cauză, care încerca să ajungă la o pensiune din localitatea Cheia, a trecut pe lângă râul Teleajen cu autoturismul şi din cauza debitului mare, maşina a fost răsturnată pe plafon.

Bărbatul a fost salvat de pompieri şi este în afara oricărui pericol.

De asemenea, pompierii acţionează pentru degajarea a doi copaci care au căzut pe carosabil la Sinaia pe DN 1 şi, respectiv, pe strada Aosta şi pentru evacuarea apei dintr-o casă în Valea Doftanei.

Totodată, se intervine pentru degajarea unui stâlp de electricitate la Câmpina, pe Calea Doftanei.

În cursul nopţii, pompierii au acţionat pentru evacuarea apei din case inundate la Sinaia, Buşteni, Azuga şi dintr-o anexă inundată la Comarnic, dar şi pentru îndepărtarea unor pomi, stâlpi şi a unui panou publicitar în Sinaia, Proviţa, Câmpina şi Ploieşti. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel