Un smartphone Galaxy S3 a explodat în timp ce se încărca

galaxy_s3
galaxy_s3

Un irlandez, utilizator al unui Samsung Galaxy S3, a raportat companiei Samsung că aparatul pe care-l deținea a ”explodat” în timp ce se încărca în maşină, drept pentru care a fost demarată o investigație, potrivit Daily Mail.

"O flacără albă, scântei şi o bubuitură”, astfel a explicat proprietarul smartphone-ului Galaxy S3, filmul incidentului.

Mai mult, bărbatul a publicat mai multe fotografii realizate în timpul incidentului. El susține că telefonul pe care-l deținea a început să ardă de la bază, aproape de port-ul pentru încărcător.

"Am oprit ca să îmi verific telefonul, şi acesta ardea din interior spre afară. A ars plasticul şi a topit carcasa. Telefonul mai funcţiona, dar nu avea semnal. Telefonul este distrus şi a ars şi o parte mică de plastic din interiorul maşinii. Mă deranjează foarte tare. Putea să-mi ardă faţa, sau piciorul dacă îl ţineam în buzunar, sau să dea foc la pat. Este foarte periculos", a explicat bărbatul, potrivit sursei citate.

Deoarece nu se cunoaște dacă fotografiile sunt autentice sau nu, compania Samsung a confirmat că va investiga plângerea.

"Samsung este conştient de această problemă şi va începe investigarea, imediat ce vom primi produsul specific în cauză. Odată ce ancheta va fi definitivată, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare cu privire la această situaţie”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

Modelul Galaxy S3 este unul din cele mai vândute gadget-uri la ora actuală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel