Un show ecvestru va avea loc în 2022 pentru a celebra cei 70 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta a II-a

Un show ecvestru va avea loc în 2022 pentru a celebra cei 70 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta a II-a   /   Foto: Instagram Royal Family
Un show ecvestru va avea loc în 2022 pentru a celebra cei 70 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta a II-a / Foto: Instagram Royal Family

În 2022, în perioada 12-15 mai, se vor aniversa 70 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta a II-a.

Un spectacol ecvestru - Royal Windsor Horse Show -, la care vor participa sute de cai şi 1.000 de persoane, va avea loc în Marea Britanie pentru a celebra Jubileul de platină al reginei Elisabeta a II-a, care va marca în perioada 12-15 mai 2022 împlinirea a 70 de ani de când suverana britanică a urcat pe tronul acestei ţări, informează Reuters.

Spectaculosul show militar, muzical şi ecvestru, ce va avea o durată de 90 de minute, va culmina cu o secvenţă televizată în direct, care se va desfăşura în faţa reginei Elisabeta a II-a, o mare admiratoare a cailor. Secvenţa "Platinum Jubilee Celebration: A Gallop Through History" va avea loc pe peluza Castelului Windsor şi va include participanţi din peste 10 ţări pe care suverana britanică le-a vizitat în cadrul unor turnee oficiale.

"Vom spune o poveste nu doar despre regină şi despre cei 70 de ani ai ei de domnie, ci întreaga poveste de viaţă a reginei Elisabeta a II-a, de la naştere şi până în prezent", a dezvăluit Simon Brooks-Ward, regizorul şi producătorul "Platinum Jubilee Celebration", într-un interviu acordat marţi la Palatul Buckingham cu ocazia lansării campaniei media de promovare a acestui eveniment.

"Spectacolul va fi susţinut de actori, artişti, peste 500 de cai şi o mie de persoane care vor participa la secvenţe de dans, muzicale şi diverse manifestări", a adăugat el.

Cel mai longeviv monarh al Marii Britanii



Regina Elisabeta a II-a, monarhul cu cea mai lungă domnie din istoria Marii Britanii, a urcat pe tron în data de 6 februarie 1952 după decesul tatălui ei, regele George al VI-lea.

Celebrările organizate pentru a marca Jubileul de platină al suveranei vor avea loc în Marea Britanie pe parcursul întregului an 2022 şi vor include un weekend special de evenimente în luna iunie.

Încasările obţinute de spectacolele programate la Castelul Windsor în cadrul "Platinum Jubilee Celebration" vor fi donate unor organizaţii de caritate. Biletele pentru show-ul ecvestru au fost puse în vânzare miercuri, scrie Agerpres. 

Kate Middleton, Prințul William și Camilla, EXCLUȘI. Regina Eisabeta, decizia care schimbă o regulă veche de ani de zile

Kate Middleton, Prințul William și copiii Reginei au fost excluși dintr-o tradiție veche de ani de zile. Decizia surprinzătoare de la Casa Regală.

Un obicei de la Casa Regală britanică va fi schimbat radical după ani de zile. 

Mai exact, este vorba despre clopotele de la Westminster Abbey care sună, de obicei, pentru a marca zilele de naștere ale membrilor Casei Regale.

De acum înainte însă clopotele vor fi trase doar pentru membrii selectați ai Familiei Regale și, potrivit The Mirror, Kate Middleton nu se va afla printre aceștia. Anul acesta, pe 9 ianuarie, ziua de naștere a Ducesei de Cambridge, a prins-o în plin lockdown în Marea Britanie.

Ducesa de Cambridge nu va auzi clopotele tradiționale de la Westminister Abbey când își va sărbători cea de-a 40-a aniversare, din cauza schimbărilor intervenite pentru a reduce costurile (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel