Un român se laudă cu viața dintr-o închisoare din Franța. „Slugoii, pardon, contribuabilii ne plătesc, noi o ducem regeşte!” / VIDEO

Foto ilustrativ. Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Free-Photos de la Pixabay

Un român închis în Franța se laudă cu viața pe care o duce după gratii. Imaginile postate de el s-au viralizat pe social media. 

De aproape un an, George D., aflat într-o închisoare din Franța, se laudă zilnic cu mâncarea primită „de la justiţie”, cu băutura, cu cele două telefoane mobile pe care le are sau pur și simplu dă dedicaţii pentru dușmani. Nici melodiile despre cum e viața după gratii nu lipsesc. 

Românul care face furori pe Internet este fanul lui Dani Mocanu și vorbește cu colegii din celulele apropiate în limba română. 

Din noiembrie 2020, de când și-a făcut un cont pe o rețea de socializare, este extrem de activ. De altfel, recent, într-un live, George D. spunea că o duce regește în pușcărie. 

„Dai în cap şi ajungi la lux”

„Haideţi să vă arăt ce ne-a adus Justiţia la masă astăzi…”, spune românul într-un live. El i-a făcut invidioși pe cei care-l urmăreau și a afirmat că „Slugoii, pardon, contribuabilii ne plătesc, iar noi o ducem regeşte!”.

George D. a spus, la adresa celor care stau „cu mâna întinsă” că ar face bine să meargă în Franţa, să „dea în cap şi aşa ajung în lux”, în pușcărie.

Închisorile din Franța au telefoane fixe în fiecare celulă, dar George D. deține două telefoane mobile, scrie replicaonline.ro.

Telefoane în celulele din Franța pentru „păstrarea legăturilor cu familiile”

În februarie 2020, cotidianul Le Monde informa că în 12.000 de celule din 60 de penitenciare franceze au fost instalate telefoane fixe, ca până la începutul anului 2021, să nu mai fie nicio celulă neconectată.

„Scopul principal al instalării telefoanelor în celule este păstrarea legăturilor cu familiile”, explica atunci directorul administraţiei penitenciarelor, Stéphane Brédin.

Legătura familială este considerată, în Franța, un factor important pentru reabilitare. Totodată, autoritățile franceze au dorit să reducă fenomenul traficului cu telefoane mobile din închisori - dar încă există. 

VEZI ȘI: Șase palestinieni au evadat dintr-o închisoare israeliană printr-un tunel

Autoritățile israeliene au deschis o vânătoare de oameni extinsă, după ce șase prizonieri palestinieni au evadat de la una dintre cele mai sigure închisori ale țării în timpul nopții. Se crede că bărbații au săpat un tunel din celula lor pe parcursul mai multor luni, tunel care a dus la un drum în afara zidurilor închisorii Gilboa.

Oficialii au fost alertați de fermieri care i-au observat alergând prin câmpuri. Printre fugari se numără un fost lider al grupării militante Al-Aqsa, Brigada Martirilor, și cinci membri ai Jihadului Islamic. (Citește continuarea articolului AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel