Un român din Marea Britanie şi-a înjunghiat soţia, după care s-a uitat la TV. Tot el a anunţat şi poliţia

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un român din Marea Britanie şi-a înjunghiat soţia de 171 de ori, s-a uitat la TV, după care a sunat la poliţie pentru a anunţa ce a făcut. Audierile în cazul său s-au terminat şi urmează verdictul. 

Katie Hurmuz-Irimia, în vârstă de 40 de ani, a fost găsită fără suflare la locuinţa sa din Wallingford, Oxfordshire, în dimineaţa zilei de 30 august 2022. Aceasta a fost atacată cu un cuţit de soţul ei, Mihai Hurmuz-Irimia, în vârstă de 29 de ani. Conform BBC, el o mai agresase şi întrecut, iar femeia a depus mai multe plângeri la poliţie, dar bărbatul nu a fost pus sub acuzare. 

Tribunalul Oxford Crown l-a audiat pe român, dar şi pe poliţiştii care au răspuns apelului telefonic. Conform agenţilor, aceştia au găsit sânge în dormitor şi holul casei, precum şi pe telecomanda de la TV şi pe câinele familiei. Două cuţite pătate de sânge au fost găsite în dormitor şi bucătărie, mai arată sursa citată. 

Jon Capps, detectiv şef, a spus că "acuzatul a folosit niveluri terifiante de violenţă", înjunghiindu-şi soţia în gât şi piept. 

"După ce a ucis-o pe Katie, credem că a făcut un duş şi s-a uitat la TV, înainte de a suna, foarte calm, la poliţie pentru a anunţa ce a făcut. Apelul la poliţie a fost doar despre el, o încercare de a câştiga simpatie", a mai declarat detectivul. 

Conform celor spuse la audiere, cuplul Hurmuz-Irimia ar fi avut o ceartă în timp ce se aflau în vacanţă în Bournemouth, cu câteva zile înainte de crimă. Katie i-ar fi transmis soţului ei că vrea să divorţeze, însă ulterior cei doi s-au împăcat. 

Katie Hurmuz-Irimia a mai făcut plângere la poliţie împotriva soţului 

 

În august 2020, Katie a declarat poliţiei că a fost lovită de soţul ei, după ce l-a confruntat cu privire la o posibilă aventură a acestuia. Bărbatul ar fi ameninţat în repetate rânduri că va incendia casei soacrei, dar şi maşina fratelui soţiei. 

Deşi a fost arestat, soţia sa nu a formulat acuzaţii oficiale. 

La doar câteva zile distanţă de la acel incident, ea a spus poliţiei că soţul ei a încercat să o atace cu un cuţit, dar şi cu o bâtă de baseball. Bărbatul a fost iarăşi arestat, dar din nou nu au fost formulate acuzaţii. 

Verdictul în cazul bărbatului va veni până la finalul săptămânii, mai spune sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel