Un român a fost bătut în Consulatul din Barcelona - FOTO

Un funcționar consular român a fost bătut şi ameninţat cu moartea în timpul serviciului, tocmai de către un conațional, scrie gazetaromaneasca.com. Incidentul a avut loc joi, 19 iunie, în interiorul Consulatului General al României din Barcelona.

"În jur de ora 10 dimineaţa a intrat un bărbat în consulat şi, fără niciun aviz, fără a se plânge de vreo problemă, s-a întreptat către funcţionarul consular, l-a lovit cu capul în faţă, iar apoi l-a luat la pumni. De faţă cu toată lumea...", a povestit un martor.

"Imediat a venit şi doamna Geanina Boicu, Consul General, dar a fost şi ea ameninţată şi jignită" a continuat acesta.

Românul violent nu s-a calmat nici după sosirea poliției spaniole.

"De faţă cu poliţia spaniolă şi cu persoanele prezente în acel moment în clădirea consulatului, românul violent îl ameninţa pe funcţionar că îi va tăia capul dacă declară ceva împotriva lui. Poliţiştii nu înţelegeau, evident, ce spune el. A fost arestat, dar i s-a dat drumul după câteva ore, din câte am înţeles...", a mai relatat martorul, care a precizat că respectivul conflict nu s-a terminat în acea zi: "A doua zi a venit din nou la consulat să facă presiuni să fie retrasă plângerea. Spunea că aşa e mai bine pentru toţi, să nu iasă mai rău. A lovit în uşi şi geamuri. Alerga după funcţionar să-l bată mai rău".

Vezi și: Tânărul rom linşat în Franţa începe să îşi revină

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel