Un reporter trimis în Ucraina a ajuns viral pe Internet, după ce a transmis în 6 limbi diferite: Ar trebui să primească 6 salarii / VIDEO

Un reporter trimis în Ucraina a ajuns viral pe Internet, după ce a transmis în 6 limbi diferite  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Un reporter trimis în Ucraina a ajuns viral pe Internet, după ce a transmis în 6 limbi diferite / Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Un reporter trimis în Ucraina a ajuns viral pe Internet, după ce au apărut imagini cu el transmițând în șase limbi diferite.

Philip Crowther, un reporter de la The Associated Press, a devenit viral după ce a publicat, marți, un montaj cu el însuși raportând de la Kiev în șase limbi diferite, relatează Metro.

În videoclipul pe care l-a postat pe Twitter, acesta vorbește fluent engleză, luxemburgheză, spaniolă, portugheză, franceză și germană.

Potrivit site-ului său web, Crowther „s-a născut în Luxemburg dintr-un tată britanic și o mamă germană” și „este un vorbitor nativ de engleză, germană și luxemburgheză, precum și un vorbitor fluent de franceză, spaniolă și portugheză”.

În mediul online s-au revărsat laude pentru abilitățile lingvistice ale lui Crowther. „Și bufnița a fost prea uluită pentru a vorbi”, a scris contul oficial de Twitter al aplicației de învățare a limbilor străine Duolingo, care folosește o bufniță ca mascota.

De asemenea, Crowther a relatat inaugurarea președintelui Biden, din ianuarie 2021, în șase limbi, scrie TheWeek.

Sute de aprecieri în mediul online

Telespectatorii au fost uimiți de cât de multe limbi cunoaște, unii scriind în comentarii că nici măcar nu știau că luxemburgheza este o limbă.

Alt internaut a glumit, spunându-i: „Lăsați niște limbi străine și pentru noi, ceilalți”, în timp ce un altul a scris: „Ar trebui să primești șase salarii”.

Clipul i-a adus și câteva admiratoare de sex feminin, una scriind: „O, Doamne, acest bărbat este căsătorit? Dacă nu este, unde îmi pot depune cererea?”.

O alta a scris: „Sunt îndrăgostită. Ech si verléift. Eu estou apaixonado. 'Je suis amoureux. Ich bin verliebt. Épouse-moi'”, mai scrie Daily Mail.

Bătaie în direct la TV. Un jurnalist a lovit un politician prorus din Ucraina

O bătaie a avut loc între un jurnalist și un politician prorus, într-o emisiune TV în direct din Ucraina. Jurnalistul l-a lovit în cap într-o dezbatere despre Vladimir Putin. Bătaia șocantă a izbucnit între parlamentarul Nestor Shufrych de la Platforma Opoziție - Pentru viață, partid pro-rus, și jurnalistul Iuri Butusov.

Politicianul a fost atacat de jurnalist după ce a refuzat să-l condamne pe Vladimir Putin, întrucât trupele ruse adună trupe la graniță pentru o potențială invazie. Shufrych s-a ales cu sângerări după ce Butusov s-a apropiat de el și l-a lovit în față, în platou fiind prezenți fostul premier Arseni Iațeniuk și fostul președinte Petro Poroșenko (vezi imaginile AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel