Bătaie în direct la TV. Un jurnalist a lovit un politician prorus din Ucraina / VIDEO

Sursă foto: Captură YouTube
Sursă foto: Captură YouTube

Un eveniment neplăcut a avut loc pe 18 februarie 2022 la o televiziune din Ucraina. Un jurnalist s-a năpustit asupra unui politician prorus.

O bătaie a avut loc între un jurnalist și un politician prorus, într-o emisiune TV în direct din Ucraina. Jurnalistul l-a lovit în cap într-o dezbatere despre Vladimir Putin. Bătaia șocantă a izbucnit între parlamentarul Nestor Shufrych de la Platforma Opoziție - Pentru viață, partid pro-rus, și jurnalistul Iuri Butusov.

Politicianul a fost atacat de jurnalist după ce a refuzat să-l condamne pe Vladimir Putin, întrucât trupele ruse adună trupe la graniță pentru o potențială invazie. Shufrych s-a ales cu sângerări după ce Butusov s-a apropiat de el și l-a lovit în față, în platou fiind prezenți fostul premier Arseni Iațeniuk și fostul președinte Petro Poroșenko.

După prima lovitură, Shufrych s-a ridicat pentru a riposta, dar cei doi au căzut la pământ, după care Butusov l-a blocat, în timp ce restul participanților la dezbatere, îngroziți fiind, i-au rugat să oprească.

Cei doi au fost în cele din urmă despărțiți și au continuat discuția la emisiunea Freedom of Speech a lui Savik Shuster.

CITEȘTE ȘI   -  Tensiuni pe Flancul Estic. Estonia solicită ajutor aviatic din partea Statelor Unite ale Americii

Ce a stârnit tensiunea?

Shufrych a fost întrebat dacă Putin este un criminal, dar el a refuzat să răspundă și a spus: „Lasă autoritățile ucrainene să se ocupe de asta”. Imediat, fostul președinte Poroșenko a făcut o remarcă, spunând: „Este un agent rus chiar aici, în studio”.

Câteva ore mai târziu, o mașină-bombă a zguduit Donețkul într-o presupusă „tentativă de asasinare” a unui oficial de rang înalt aliat cu Putin, despre care agențiile de informații occidentale cred că a fost falsificată ca parte a înșelăciunii „steagul fals”.

Ulterior, două explozii la o „conductă de gaz” au zguduit orașul separatist Lugansk, din estul Ucrainei, într-un alt atac suspectat cu steag fals, scrie DailyMail.

CITEȘTE ȘI   -  Ministrul Aurescu, discuţie cu preşedintele Partidului Verzilor din Germania. Intrarea în Schengen, printre subiecte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel