Un profesor din Cluj vinde lucrări de licență: "Îmi pare rău"

Un profesor de la Facultatea Bogdan Vodă din Cluj Napoca a fost reținut pentru 24 de ore pentru luare de mită. El vindea lucrări de licență cu 200 de euro. 

Florin Radu Pintea a fost acuzat că a vândut două lucrări de licență unor studenți de la universitatea privată, contra sumei de 200 de euro, exemplarul. Ulterior, din motive necunoscute încă, unul dintre cei doi studenți și-a denunțat profesorul.

Lectorul Pintea a fost reținut în cursul zilei de joi pentru 24 de ore și și-a petrecut noaptea de joi spre vineri în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj. După cele 24 de ore de arest, profesorul a acceptat să colaboreze cu procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj și a dat o declarația detaliată legată de acuzațiile de luare de mită care i se aduc. În cursul nopții de vineri spre sâmbătă, Pintea a fost eliberat și va fi cercetat penal sub control judiciar.

Contactat, profesorul Radu Pintea a refuzat să comenteze situația. „Îmi cer scuze, dar nu pot să vorbesc. Îmi pare foarte rău", a spus Radu Pintea, după care a închis telefonul, scrie MonitorulCj.

VEZI ȘI: Lucrări de licență și disertație cumpărate. Profesorul Septimiu Chelcea, interviu despre plagiat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel