Un pro-european convins, invitație la un eveniment special

Ionuț Vulpescu, fost ministru al Culturii în Guvernul Ponta, propune celor care nu și-au făcut planuri pentru acest weekend să participe la un eveniment special, parte a campaniei mondiale HeForShe, a UN Women.

"Am scris și am vorbit de multe ori despre necesitatea de a dezvolta o societate incluzivă, lipsită de discriminare. De asemenea, știți că sunt un pro-european convins. Ei bine, unul din drepturile fundamentale ale Uniunii Europene este egalitatea de șanse, domeniu în care România a făcut însemnate progrese în ultimii ani. Avem, iată, prima femeie primar general al Bucureștilor, iar la alegerile locale de anul acesta au candidat mai multe femei decât la cele din 2012. Mai sunt, totuși, multe de făcut.

De aceea Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați organizează sâmbătă, în Parcul „Alexandru Ioan Cuza" (IOR) din București, „Crosul egalității de șanse", un eveniment parte a campaniei mondiale HeForShe, a UN Women, la care vă încurajez pe toți cei care nu v-ați făcut planuri pentru acest weekend prelungit să participați. Mai mult, într-un adevărat spirit al egalității de șanse, premiile puse la bătaie de organizatori (în valoare de 3000 de euro!) vor fi date în urma unei tombole, la care vor fi înscriși toți cei care vor trece linia de sosire", este mesajul transmis, vineri, de Ionuț Vulpescu, pe pagina sa desocializare.

"Crosul egalității de șanse”, dotat cu premii în valoare de 3000 de euro!

Sâmbătă, 18 iunie 2016, începând cu ora 8:30, Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați (ANES) şi OMV Petrom vă așteaptă în Parcul „Alexandru Ioan Cuza” (IOR) din București, la „Crosul egalității de șanse”, dotat cu premii în valoare de 3000 de euro!

Detalii actualizate găsiți pe evenimentul creat pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel